Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mit reagálnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit reagálnátok, ha ezt elmondaná a barátnőtök?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, pár éve együtt vagytok, mindig mindent megbeszéltek, úgy tudjátok, nincsenek titkaitok a másik előtt, igazán szeretitek egymást és a kapcsolattal minden rendben van.

Egyszercsak viszont egy komoly beszélgetés közben a lány bevallaná, hogy volt egy sötét titka, amit sosem mert nektek bevallani, de annyira nyomasztja, hogy titka van, hogy muszáj elmondania bármi lesz is.

A titka pedig az, hogy amikor elkerült otthonról és egy főiskolára járt egy másik városba, ott nagyon magányosan érezte magát, nem voltak barátai, akivel beszélhetett volna, mert visszahúzódó volt mindig is és emiatt bánatában volt, hogy az albérletben egyedül részegre itta magát.

Azóta, hogy befejezte az egyetemet, sosem volt ilyen eset, nem is ivott egyszer sem egyedül és nem is vágyik rá, de ez az időszak azóta is nyomasztja.

2017. aug. 18. 12:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

#9. 11 évesen*

31/f

2017. aug. 18. 12:50
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy elítélendő. Egyrészt most már tudod mik a határaid, másrészt mindenki életében lehet ilyen időszak. Nálam egy szakítás vezetett odáig, hogy életemben először úgy istenesen leittam magam otthon, egyedül. Testvérem talált rám, ki voltam ütve teljesen. Nem gáz, de persze nem reklámozom. Utána még pár ilyen kellett, hogy aztán összekapjam magam és rájöjjek nem megoldás ez. Nem lettem alkoholista, de kellett ez a lazítás, hogy megbirkózzak ezzel.
2017. aug. 18. 12:52
 13/29 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen időszakom.Lelkileg nagyon készen voltam és úgy éreztem a pezsgős üveg az egyetlen barátom. Aztán egyszer csak abba hagytam az önsajnálatot, kimozdultam otthonról és ügy lezárva.

Fura, hogy valaki ez sötét titoknak vagy elintélendőnek tartja. Emberek vagyunk, mindenkinek vannak mélypontjai és mindenki másképp kezeli.

2017. aug. 18. 12:56
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Miért ábrándulnék ki? Más lányon a fél egyetem végigmegy, az sokkal kicsapongóbb.
2017. aug. 18. 12:57
 15/29 anonim ***** válasza:
Mindenkinek vannak mélypontjai. Nincs ebben semmi extra.
2017. aug. 18. 13:08
 16/29 A kérdező kommentje:
Értem, köszönőm, megnyugtató, amiket írtatok :)
2017. aug. 18. 13:11
 17/29 anonim ***** válasza:
69%
Azért ez vicc, hogy itt tartunk, hogy a nagyközönséghez fordulsz, és ha azt mondják, hogy dehogyis ez oké, akkor neked is oké, viszont ha egyöntetűen mindenki azt mondja, hogy ez ciki, akkor mit csinálsz, szakítasz a barátnőddel??
2017. aug. 18. 13:18
 18/29 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy ő a pár férfi tagja, és, hogy szóba került-e?

Lehet ő a lány, és csak érdeklődött mielőtt előjön a farbával, hogy így anonim ki hogyan véleményezi a dolgot.

2017. aug. 18. 13:22
 19/29 anonim ***** válasza:

Remelem pont igy vezetted fel a parodnak is.

"van egy sotet titkom, amit sose mertem elmondani neked, de annyira nyomaszt es muszaj..."

Itt kb a legrosszabbra keszul fel az ember.

A folytatas utan pedig megnyugszik, hogy "uhh, csak ennyi, semmi baj dragam".

Marmint ez neked biztos nagyon rossz volt, de ennel sokkal rosszabb dolgok tortennek a vilagban.

2017. aug. 18. 13:24
 20/29 anonim ***** válasza:
Ezerszer előfordult már velem,de ehhez senkinek semmi köze,nem hogy még erről beszéljek jóval később valakinek.Elég mimóza lehetsz ha neked ez sötét titkok.
2017. aug. 18. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!