Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz ha úgy smároltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ha úgy smároltam először hogy nem is voltam szerelmes a fiúba, ráadásul piásak is voltunk?

Figyelt kérdés
előre is köszi az értelmes válaszokat (és nem nem vagyok egy ribanc)
2010. máj. 24. 20:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem szilveszter este az éjszakai buszon volt az első 15 évesen, barátnőm full be volt piálva, meg mindenki, kb én meg a sofőr voltunk józanok.
2010. máj. 24. 20:44
 12/18 A kérdező kommentje:
ajánlom a bulikat:P
2010. máj. 24. 20:45
 13/18 anonim ***** válasza:

Jó volt?

Tetszett a srác?

Ha igen, akkor okés. Szerintem gázabb egy béna pasival az első mintha részeg lennél... Az meg hogy az első csókot csak szerelmesen, az tiszta idealizmus. Nincs békakirályfi meg mese habbal.

2010. máj. 24. 20:45
 14/18 A kérdező kommentje:

20:44.

lesmároltál egy full részeg csajt? LOL

és szilveszterkor még józan is voltál?

2010. máj. 24. 20:47
 15/18 A kérdező kommentje:
hát a hapsi nem volt az ideálom annyira. ezért is kérdeztem:S
2010. máj. 24. 20:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Sztem nem gáz
2010. máj. 24. 21:33
 17/18 anonim ***** válasza:
én is így smároltam először, és nem igazán bántam meg, akkor azon az estén jól esett. Én sem vagyok ri.banc és te se lettél az emiatt.
2010. máj. 24. 22:14
 18/18 anonim ***** válasza:

nem vagy ribanc...én speciel egy haveromat kértem meg, h mutassa meg, hogy kell, mert élesben már nem akartam beégni :D én is piás voltam és nem voltam bele szerelmes...(ez 15 évesen történt)

20/L

2010. máj. 25. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!