Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha úgy smároltam először hogy nem is voltam szerelmes a fiúba, ráadásul piásak is voltunk?
Figyelt kérdés
előre is köszi az értelmes válaszokat (és nem nem vagyok egy ribanc)2010. máj. 24. 20:37
11/18 anonim válasza:
Nekem szilveszter este az éjszakai buszon volt az első 15 évesen, barátnőm full be volt piálva, meg mindenki, kb én meg a sofőr voltunk józanok.
12/18 A kérdező kommentje:
ajánlom a bulikat:P
2010. máj. 24. 20:45
13/18 anonim válasza:
Jó volt?
Tetszett a srác?
Ha igen, akkor okés. Szerintem gázabb egy béna pasival az első mintha részeg lennél... Az meg hogy az első csókot csak szerelmesen, az tiszta idealizmus. Nincs békakirályfi meg mese habbal.
14/18 A kérdező kommentje:
20:44.
lesmároltál egy full részeg csajt? LOL
és szilveszterkor még józan is voltál?
2010. máj. 24. 20:47
15/18 A kérdező kommentje:
hát a hapsi nem volt az ideálom annyira. ezért is kérdeztem:S
2010. máj. 24. 20:48
17/18 anonim válasza:
én is így smároltam először, és nem igazán bántam meg, akkor azon az estén jól esett. Én sem vagyok ri.banc és te se lettél az emiatt.
18/18 anonim válasza:
nem vagy ribanc...én speciel egy haveromat kértem meg, h mutassa meg, hogy kell, mert élesben már nem akartam beégni :D én is piás voltam és nem voltam bele szerelmes...(ez 15 évesen történt)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!