Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogják a pasijuk kezét, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogják a pasijuk kezét, és úgy szemezgetnek velem. Ennyi tartás nincs a mai nőkben?

Figyelt kérdés
Tény, hogy jól nézek ki, de a párjuk mellett ne csorgassák már rám a nyálukat.

2017. aug. 17. 11:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
De jogos amit írsz nekem is volt.ilyen rosszul vagyok ettől mindenkit megaláz minek màst vàlaszt de még szeretné hogy ràfigyeljek amikor rossz nekem is
2017. aug. 17. 11:58
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet,hogy azért néz rád,mert nem érti,mi a fenéért bámulod? Mert hát ugye ahhoz,hogy észrevedd,hogy téged néz,neked is nézned kell őt.

Azt te csak hiszed,hogy tudod,milyen egy nő nézése amikor...eleve,egy jó pasit látva a nők nagy része nem izgul fel,veled ellentétben:D

2017. aug. 17. 12:33
 13/25 anonim ***** válasza:
97%
Csak szemmel tartanak teged mert nem ertik hogy miert bamulja oket kiguvadt szemekkel egy retardalt allat.
2017. aug. 17. 12:53
 14/25 anonim ***** válasza:
Én bármilyen jó pasit látok, max esztétikai szempontból nézem meg, a szexhez nekem több kell. De volt már olyan, hogy egy pasi illata és hangja beindított....a külső szép vagy nem szép, de férfinél ritka a "szexi".
2017. aug. 17. 13:11
 15/25 anonim ***** válasza:
Nah majd én nézlek, nekem nincs pasim.Kíváncsi vagyok, milyen felemelő látvány vagy...vagy inkább kiábrándító?
2017. aug. 17. 13:16
 16/25 anonim ***** válasza:

Én tudom, miről beszél a srác, volt velem is olyan, hogy az exeimet nézték foglalt lányok, miközben mellettük sétáltam vagy ültem.

Viszont sosem az a szint volt, akivel összeállt volna egy normális férfi. Csupa lepukkant, igénytelen, közönséges, olcsó lány volt, látszott, hogy vadásszák a pasik tekintetét a kölcsönösséget keresik.

Persze olyan is volt, aki csak ránézett és látszott, hogy megnézi, mert helyes srác volt, abban szerintem semmi rossz sincs. Ezt a normálisabbak művelték.

2017. aug. 17. 13:41
 17/25 anonim ***** válasza:
Na és? Hűséget fogadtak nem vakságot. Megnéztek, ennyi. Azt meg miből gondolod, hogy akarnának is tőled vagy bárki mástól többet? Lehet ha odamennél hozzájuk, ha a pasijuk elment a közelükből és úgy elküldenek az anyádba, hogy csak nézel.
2017. aug. 17. 17:34
 18/25 anonim ***** válasza:
17 es tehát csak élvezkedünk de fizetni nem akarunk?
2017. aug. 17. 17:45
 19/25 anonim ***** válasza:

Tudom miről beszélsz, vagy jó két éve anno én is írtam ki hasonló kérdést és semmivel nem kaptam különb válaszokat:

1.Hülye vagy

2.Biztos hogy nem téged néztek

3.Biztos ki volt kötődve a cipőfűződ.

Meg egyébként is, biztos hogy nem és kész, mert akkor se, mert nem és amúgy is mit képzelsz magadról, mert biztos hogy nem.

Nem és kész!

Én meg néztem, hogy mi ez a hiszti meg vergődés?

Természetesen, ha valaki leírta, hogy ő is tapasztalt ilyet, azonnal nullára pontozták...

Akkor is csak azt tudtam mondani, hogy no comment.

2017. aug. 17. 17:47
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Haha, a foglalt pasik éppen ugyanezt csinálják, akkor bennük mennyi tartás van? :D

Abban nincs semmi, ha megbámul vagy szemez veled.

Az elmúlt egy évben legalább 5 nős/foglalt pasi hajtott rám. A legutóbbi akkor ismerte be, hogy 6 éve él a barátnőjével, amikor belátta, hogy úgysem megy velem semmire. A többiek nem is titkolták :)

2017. aug. 17. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!