Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogják a pasijuk kezét, és úgy szemezgetnek velem. Ennyi tartás nincs a mai nőkben?
Nem lehet,hogy azért néz rád,mert nem érti,mi a fenéért bámulod? Mert hát ugye ahhoz,hogy észrevedd,hogy téged néz,neked is nézned kell őt.
Azt te csak hiszed,hogy tudod,milyen egy nő nézése amikor...eleve,egy jó pasit látva a nők nagy része nem izgul fel,veled ellentétben:D
Én tudom, miről beszél a srác, volt velem is olyan, hogy az exeimet nézték foglalt lányok, miközben mellettük sétáltam vagy ültem.
Viszont sosem az a szint volt, akivel összeállt volna egy normális férfi. Csupa lepukkant, igénytelen, közönséges, olcsó lány volt, látszott, hogy vadásszák a pasik tekintetét a kölcsönösséget keresik.
Persze olyan is volt, aki csak ránézett és látszott, hogy megnézi, mert helyes srác volt, abban szerintem semmi rossz sincs. Ezt a normálisabbak művelték.
Tudom miről beszélsz, vagy jó két éve anno én is írtam ki hasonló kérdést és semmivel nem kaptam különb válaszokat:
1.Hülye vagy
2.Biztos hogy nem téged néztek
3.Biztos ki volt kötődve a cipőfűződ.
Meg egyébként is, biztos hogy nem és kész, mert akkor se, mert nem és amúgy is mit képzelsz magadról, mert biztos hogy nem.
Nem és kész!
Én meg néztem, hogy mi ez a hiszti meg vergődés?
Természetesen, ha valaki leírta, hogy ő is tapasztalt ilyet, azonnal nullára pontozták...
Akkor is csak azt tudtam mondani, hogy no comment.
Haha, a foglalt pasik éppen ugyanezt csinálják, akkor bennük mennyi tartás van? :D
Abban nincs semmi, ha megbámul vagy szemez veled.
Az elmúlt egy évben legalább 5 nős/foglalt pasi hajtott rám. A legutóbbi akkor ismerte be, hogy 6 éve él a barátnőjével, amikor belátta, hogy úgysem megy velem semmire. A többiek nem is titkolták :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!