Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy igazi nőcsábásszal hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy igazi nőcsábásszal hogy lehet kiszúrni?

Figyelt kérdés

Beszélek most egy vérbeli nőfalóval, felismertem a jelekből, hogy 100%-ig az, bárkit visz, aki csak megtetszik neki.

Most próbálkozik, de nem sokra jutott és nem is fog. Tényleg annyi lehet a kiszúrás vele, hogy nem fekszel le vele? Valakinek valami szaftosabb ötlet? :D

2017. aug. 13. 13:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Maximum úgy, hogy feketemágiával impotenssé teszed.

Most komolyan, ha bármelyik csajt megkaphatja, szerinted fel fog tűnni neki annak az 1-nek a hiánya? Ha van egy zsák babod, 1 babszem hiányától szar lesz a levesed?

2017. aug. 13. 21:22
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én barátkoztam egyszer ilyen fickóval. Próbálkozott, persze én pedig egyszer azt mondtam neki, hogy szerintem be kellene fejeznünk ezt a barátságot. Köpni-nyelni nem tudott, azt kérdezgette, hogy "te most kirúgsz engem?" És az a fej hozzá... :) Epic... :))) Nem kifejezetten "kiszúrás" kategória, de azért nem volt rossz...
2017. aug. 13. 22:11
 13/13 anonim ***** válasza:

#12 ezen nagyon jót kacagtam :DDD ász vagy! :D

Megérdemelte, egyáltalán nem sajnálom! Úgy gondolta, hamar az ágyába röppensz, aztán homokszem került a gépezetbe... :DDD de megnéztem volna a pofáját!!! :DDD

2017. aug. 21. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!