Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha egyszer megszűn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egyszer megszűnik az oldal, ki/kik lesznek majd azok akik bánatukban a Dunába vetik magukat? Az érzékenyebbek előtte még eret is vághatnak. 😢

Figyelt kérdés

Gondolok itt a több személyiséggel rendelkező, néha nőnek, néha férfinak (extrémebb embereknél mind a kettő egyszerre) magát kiadó felhasználókra.

Vagy a közmunkás lúzerek, akik itt próbálnak szerencsét évek óta, sajnos csekélyke sikerrel.

A fél életük itt élték le, ezek után nem lesz semmi ami betölti ezt a hatalmas űrt :(

2017. aug. 12. 23:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
Legyen igazad, frissülj csak fel az üdítőtől, rád fér ennyi frusztrált év után :D
2017. aug. 13. 00:14
 12/19 anonim ***** válasza:
14%
Nagyon nevetek. A zártosztályon is van internet? :D Nagyon rózsaszín vattacukros álomvilágban éltek itt páran. Úgy csinálsz, mintha egyszer is találkoztál volna velem az életben, hogy ilyen mélységes konklúziókat lehozz. Jóisten, mi szánalom ez. De engem nem érdekel. Viszont az igen, attól, hogy páratoknak itt és az életben is egy rakás szerencsétlenség az ismertetője és tapasztalata, ne próbáljatok meg lejáratni mások előtt itt! Egyrészről, mert szánalmas és kicsinyes, másrészről pedig értelmetlen, mivel az oldal hulladékai pont a magad fajták, nem pedig a kulturáltan, normálisan válaszoló emberek, mint én.
2017. aug. 13. 00:15
 13/19 anonim ***** válasza:
86%

"ne próbáljatok meg lejáratni mások előtt itt"

Azt te már elintézted magad, nem kell ehhez külső segítség.

2017. aug. 13. 00:20
 14/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem mi krealtunk kamufacebookot a kamumenyasszonyunknak XDDD Noemi vagy mi is volt a neve? XD
2017. aug. 13. 00:27
 15/19 anonim ***** válasza:
80%
Legalabb stilust valthatnal...:) Konnyen rad lehet ismerni.
2017. aug. 13. 00:55
 16/19 anonim ***** válasza:
81%
Én is levágtam ezt. Ugyanaz a stílus.
2017. aug. 13. 00:59
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"kik lesznek majd azok akik bánatukban a Dunába vetik magukat? Az érzékenyebbek előtte még eret is vághatnak."

Sose tennék ilyet.

Félek a cápáktól.

2017. aug. 13. 01:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Mit csinált? O.o
2017. aug. 13. 01:41
 19/19 anonim ***** válasza:
22%

Úristen, én ezt soha nem gondoltam volna, hogy ilyen emberek vannak itt. Tudtam, hogy a legtöbb lelkisérült, de ez durva...

Nem értem, hogy ki ez a Dramatic Pause meg Catch the Soul stb emberkék, távol álljon tőlem, hogy védjem őt/őket, nem érdekel, milyen az élete...

De ti, akik folyamatosan támadjátok, mivel vagytok jobbak? Egyáltalán hogy lehet az, hogy ennyi mindent tudtok itt egy-egy ember valós vagy kitalált életéről? Valahol akkor ti is azért jártok ide, mert a saját dolgotokkal foglalkozni unalmas lenne. Ha nem adnátok meg neki a figyelmet, akkor nem tudná produkálni magát.

Soha nem írtam volna meg ezt a hozzászólást, de most már a sokadik kérdés aminél ez a téma. Olyan kérdések is erről szólnak már, amik egyébként ettől a témától teljesen függetlenek, és mondjuk lehet, hogy érdekelt volna egy témába vágó válasz vagy valami, a folyamatos utálkozas meg észosztás helyett.

2017. aug. 13. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!