Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egyszer megszűnik az oldal, ki/kik lesznek majd azok akik bánatukban a Dunába vetik magukat? Az érzékenyebbek előtte még eret is vághatnak. 😢
Gondolok itt a több személyiséggel rendelkező, néha nőnek, néha férfinak (extrémebb embereknél mind a kettő egyszerre) magát kiadó felhasználókra.
Vagy a közmunkás lúzerek, akik itt próbálnak szerencsét évek óta, sajnos csekélyke sikerrel.
A fél életük itt élték le, ezek után nem lesz semmi ami betölti ezt a hatalmas űrt :(
"ne próbáljatok meg lejáratni mások előtt itt"
Azt te már elintézted magad, nem kell ehhez külső segítség.
"kik lesznek majd azok akik bánatukban a Dunába vetik magukat? Az érzékenyebbek előtte még eret is vághatnak."
Sose tennék ilyet.
Félek a cápáktól.
Úristen, én ezt soha nem gondoltam volna, hogy ilyen emberek vannak itt. Tudtam, hogy a legtöbb lelkisérült, de ez durva...
Nem értem, hogy ki ez a Dramatic Pause meg Catch the Soul stb emberkék, távol álljon tőlem, hogy védjem őt/őket, nem érdekel, milyen az élete...
De ti, akik folyamatosan támadjátok, mivel vagytok jobbak? Egyáltalán hogy lehet az, hogy ennyi mindent tudtok itt egy-egy ember valós vagy kitalált életéről? Valahol akkor ti is azért jártok ide, mert a saját dolgotokkal foglalkozni unalmas lenne. Ha nem adnátok meg neki a figyelmet, akkor nem tudná produkálni magát.
Soha nem írtam volna meg ezt a hozzászólást, de most már a sokadik kérdés aminél ez a téma. Olyan kérdések is erről szólnak már, amik egyébként ettől a témától teljesen függetlenek, és mondjuk lehet, hogy érdekelt volna egy témába vágó válasz vagy valami, a folyamatos utálkozas meg észosztás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!