Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves lányok, nálatok mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves lányok, nálatok mi (nem) fér bele a barátkozásba?

Figyelt kérdés
Nyilván minden ember más és más, és van, akinek már az is sok, ha egy férfi mondjuk megfogja a kezét, de nagyjából azért képet lehet kapni arról, hogy általánosságban mit (nem) lehet barátkozásnak tartani. Tehát pl. nálatok túlmegy-e a barátkozás határán az, ha sok a testi érintkezés (felkar, hát simogatása, és nem csak a férfi kezdeményezi ezt, a lány arcának cirógatása, viszonylag hosszabb és gyakori ölelkezések), egymás évődős fricskázása, vagy pl. csak barátkozás esetén azonnal távolságtartóak lennétek-e az után, hogy ölelkezéskor a srác a vállatokra teszi az állát, és majdnem összeér az arcotok? Lehetséges, hogy az ilyesmit csak önbizalomnövelésre használjátok? És ha nem akartok a másiktól semmit, akkor a hasonló dolgok után azonnal meghúzzátok a határt, és visszavonulót fújtok?

2017. aug. 12. 21:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"(felkar, hát simogatása, és nem csak a férfi kezdeményezi ezt, a lány arcának cirógatása, viszonylag hosszabb és gyakori ölelkezések)"

A fiú barátaiddal is ezt teszed?

Ha nem, akkor nem fér bele. A barát attól barát, hogy nincs neme.

Hoszzú ölelkezések? Te homár vagy? AZ fér bele, amit a saját nemű barátaiddal is megteszel. Ez ilyen egyszerű.

2017. aug. 12. 23:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Az utolsó jót ír a nemtelenségről. Nálam az fér bele egy fiú-lány barátságba, ami egy lány-lány barátságba is. Alapból nem szeretem, ha megérintenek, de pl simán pólót cserélek bármilyen nemű barátom előtt, az ölébe is ülök (térd közelébe), köszönéskor puszi, ölelés, és ha régi barát, akkor elviselem a simogatást is, mert van, aki ilyen "taperolós" típus. Az arcom megérintése viszont még a pasimtól is kellemetlen érzést vált ki belőlem, a túl sok testi érintkezés úgyszintén.
2017. aug. 13. 02:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez a nemtelenség nem igaz minden esetben. Lány-lány barátságba sokkal több minden belefér, mint férfi-férfi szituba. Nőként van olyan női barátom, akivel nyakba ugrálós ölelések simán vannak, férfiak azért ilyen nem nagyon csinálnak.

De mondok példát konkrétat: strandra megyünk, csak csajok. Simán bekencézzük egymást naptejjel, nem ciki. Vegyes társaságban is, fiúk lányokat, lányok fiúkat, érdeklődéstől függetlenül. Na de, hogy két pasi bekenje egymást, azt már nem. :) (Lehet cáfolni, ez csak saját tapasztalat. Először h*ülyének néztem páromat, mondom ne legyen már ennyire macsó, inkább leég a haverjaival együtt, és igen. Azóta én ezt kíváncsiságból minden férfi ismerőstől megkérdezem, és papucstól macsóig, mindenki tiltakozott, hogy na ilyet nem...)

2017. aug. 13. 10:47
 14/16 A kérdező kommentje:
#13: Én is a te álláspontodat vallom. Pl. féfibarátok kézfogással üdvözlik egymást, férfi és nő nem. Vagy pl. női barátok elmennek együtt fehérneműt venni, egy férfibaráttal valószínűleg nem. Vagy pl. egy férfi és egy nő megpuszilhatják egymást találkozáskor, két férfi nem. Szóval szerintem sem teljes mértékben igaz az, hogy ugyanannyi fér bele mindkét nemnél.
2017. aug. 13. 11:00
 15/16 anonim ***** válasza:

nekem nem sok minden fér bele.

ölelkezés vagy egyéb más abszolút nem fér bele, lány baráttal se szeretem. ha lányokkal is csinálnám, indokolt esetben, akkor indokolt esetben fiú baráttal is. pl nem tudom, meghalt a kutyája stb.

viccelődni, flörtölgetni se szoktam, eleve nem is vagyok olyan, aki ilyenekről idegenekkel beszélne, ezért nyilván fiú baráttal se.

nálam abszolút igaz, hogy ugyanazt lehet, mint a lány barátoknál. én lány baráttal se puszizkodok, nem megyek el vele szexi fehérneműt se venni, nem beszélem ki vele a szexuális életem. nekem az ilyen dolgok abszolút olyanok, amik nem tartoznak senkire az ég világon, csak rám és a barátomra.

2017. aug. 13. 21:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam másokat magammal vinni, ha vásárolni megyek, de előfordul, hogy valakivel épp kávézni mennénk pl, és beugrok egy boltba útközben. Ilyen haverral is volt már, mivel ilyenkor nem cibálom be a kísérőt a próbafülkébe, szerintem teljesen mindegy, hogy milyen nemű barátom vár rám és milyen boltban.

Az meg nem az én problémám, hogy a férfiak többsége retteg attól, hogy valami olyat csináljon, ami miatt esetleg melegnek hívják és cikizni kezdik. Engem nem zavarna az se, ha öleléssel üdvözölnék egymást, ráadásul én magam nő vagyok, így ez a téma számomra irreleváns, mivel a saját barátságaimról van szó. Továbbra is tartom, hogy nekem ugyanaz fér bele a barátságba mindkét nemnél.

2017. aug. 14. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!