Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen miért miért beszélnek kései szüzesség ről? Szerintem nagyon kevesen vesztik el 17 évesen.
Figyelt kérdés
2017. aug. 11. 08:18
2/9 anonim válasza:
Fiúk közül egyre kevesebben vesztik el fiatalon a szüzességüket, mert a lányok mércéje egyre magasabban van, ami a külsőt illeti. Szerintem a 20 év körüli fiúk legalább fele szűz, és megvan az esélyük, hogy egész életükben azok maradjanak.
3/9 anonim válasza:
A legtöbb ember 20 éves kora előtt elveszti...a többi vagy vallásos, vagy lúzer.
4/9 anonim válasza:
Igazad van kevesen veszitik el 17 evesen. Mar korabban elveszitik 13-14 evesen akar. Amugy nem kesei..nem lenne az ha nem az lenne a megszokott es elfogadott hogy egy testileg fejlett de meg szinte "gyerek" 15 eves takony akinek nincsen feleloseg erzete szexel utana meg megy a siras hogy jajj terhes lett jajj fajt jaj fajdalmat okoztam neki jajj bena voltam jajj verzik jajj valami betegseget kaptam el jajj ot masodperc alatt elmentem jajj terhes lesz ha a kis ujjammal megerintettem a punikajat? Pff
5/9 anonim válasza:
Amiért 35 fölött késői terhességről.
Más a biológiailag ideális kor, és más az az időpont, amikor a te életedben eljön a megfelelő időpont.
6/9 anonim válasza:
Még nekem se jött el a megfelelő időpont.
Ez van, sajnos ehhez 2 ember kell, akár hogy is nézzük.
26F
7/9 anonim válasza:
Csak biológiai szempontból lehet késő. Objektív szempontból nem létzik késői.
8/9 anonim válasza:
#7-es Egy 22 éves esetén hogy beszélhetnénk már BIOLÓGIAILAG késői szexről??
Az a helyzet, hogy manapság már szinte ritka, hogy valaki 20 éves kora felett veszti el, de szerintem ezzel nincs semmi baj. Ha egyszerűen nem talál magának megfelelő párt (ami amúgy elég nehéz feladat mindkét nemnek) akivel megélheti, azzal nem lehet mit tenni. Még mindig jobb minthogy 13-14 évesen összefeküdjön csak úgy vkivel..
9/9 anonim válasza:
Csávókám naponta felteszi ezt a kérdést... meg privátban írogat. haver fogadd el, hogy leszarjuk, hogy nem volt barátnőd... főleg, hogy tenni sem akarsz érte. Felfogtuk, csak könyörgöm ne tedd fel többet ezt a kérdést már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!