Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pénisz méret? Ez átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénisz méret? Ez átlagos méret vagy kicsi vagy nagy?

Figyelt kérdés

Van egy barátom akinek akkora a pénisze, hogy az ő tenyeréhez mérve majdnem 2 tenyér hosszú. 175 cm és 65 kg a barátom. Ez átlagos méret vagy kicsi vagy nagy?

15L

2010. máj. 24. 10:22
 1/8 anonim ***** válasza:
2 tenyér hosszú az elég hosszú.Az étlag 15-17 cm. 20 cm felett nagynak számít.
2010. máj. 24. 10:24
 2/8 A kérdező kommentje:
ja, de ugy értettem a 2 tenyér hosszút, hogy amikor megfogja magának, tehát keresztbe...:)
2010. máj. 24. 10:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát keresztbe két tenyér az még mindig csak 20 centi.

Bár honnan veszed, hogy akkora? Mondta? Láttad?

Vagy csak egy heveny kis fantáziálgatás volt ez?

2010. máj. 24. 10:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Mármint hogy keresztbe?

Így?: [link]

Semmivel nem nagyobb, mintha csak simán egymás mellé rakná. Más kérdés, hogy ez így, függőlegesre fordítva elég hülye pózt alkot...

2010. máj. 24. 10:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Úgy keresztbe hogy megmarkolod a pöc.ödet a tövénél, aztán a másik kezeddel meg a még szabadon lévő részt markolod meg és akkora.
2010. máj. 24. 10:58
 6/8 anonim ***** válasza:
De hát az úgy nincs is keresztbe... :S
2010. máj. 24. 11:00
 7/8 anonim ***** válasza:
ez jó kérdés, nekem 13cm: két kézzel megmarkolom és a makkom még kilátszik. A keze nagyságától függ...
2010. máj. 24. 11:05
 8/8 A kérdező kommentje:

10:58

igen ugy gondoltam, hogy keresztbe... és onnan tudom, hogy láttam. Csak a kiváncsiság miatt kérdezem...

és átlagos nagyságú a keze...

2010. máj. 24. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!