Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek bejön Köteles...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejön Köteles Leander?

Figyelt kérdés

Ha igen,miért,ha nem,miért nem?

[link]

2017. aug. 8. 10:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%

Nekem nagyon nem a zsánerem,de szerencsémre nem is engem keres :DDDDD

1:majdnem kopasz.Azt szeretem,ha beletúrhatok a pasi hajába.

2:az a tipikus verőember-feje van.

3:az énekhangja nagyon felejthető,lehet,a beszédhangja kellemesebb.

Meg milyen név az,hogy Leander???????Egy pasinak.Szegény fickóval nagyon kiszúrtak a szülei,az biztos.A Leandert maximum ilyen nagyon nőies,már-már homokos beütésű emberkének tudom csak elképzelni.Pl. egy Drag Queen-nek tök jó,mint művésznév.Vagy egy nem éppen férfias,nagyon kispórolt testű,lányos arcú,elvont művész pasinak,de nem egy ilyen verőember fejű,rocker beütésű ipsének.

2017. aug. 10. 17:37
 12/15 anonim ***** válasza:
59%
Jó,hogy nem Cserepes Leander ez a csávó.Már csak ennyi választja el szerencsétlent a teljes röhejtől.
2017. aug. 10. 17:38
 13/15 anonim ***** válasza:
52%

Külsőleg is, emberileg is szimpatikus. Az, hogy ennyire tehetséges zenei téren, csak a bónusz az egészben. :)

22/l

2017. aug. 28. 23:26
 14/15 anonim ***** válasza:
70%

"Beszélj hozzám és ne rólam..."

A zenéit egyszerűen imádom. Külsőre is bejön, bár ehez lehet valamennyi pluszt ad a tehetsége is de akkor is így van. Ha nem ismerném akkor is azt mondanám rá hogy nem rossz viszont így még jobban tetszik.

2017. aug. 29. 01:33
 15/15 anonim ***** válasza:
77%

megnéztem a jutúbon - a zenéje nem rossz, a hangja sem.

külsőleg: ő az a nem jó pasi, aki mégis az:)

2017. aug. 29. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!