Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön Köteles Leander?
Nekem nagyon nem a zsánerem,de szerencsémre nem is engem keres :DDDDD
1:majdnem kopasz.Azt szeretem,ha beletúrhatok a pasi hajába.
2:az a tipikus verőember-feje van.
3:az énekhangja nagyon felejthető,lehet,a beszédhangja kellemesebb.
Meg milyen név az,hogy Leander???????Egy pasinak.Szegény fickóval nagyon kiszúrtak a szülei,az biztos.A Leandert maximum ilyen nagyon nőies,már-már homokos beütésű emberkének tudom csak elképzelni.Pl. egy Drag Queen-nek tök jó,mint művésznév.Vagy egy nem éppen férfias,nagyon kispórolt testű,lányos arcú,elvont művész pasinak,de nem egy ilyen verőember fejű,rocker beütésű ipsének.
Külsőleg is, emberileg is szimpatikus. Az, hogy ennyire tehetséges zenei téren, csak a bónusz az egészben. :)
22/l
"Beszélj hozzám és ne rólam..."
A zenéit egyszerűen imádom. Külsőre is bejön, bár ehez lehet valamennyi pluszt ad a tehetsége is de akkor is így van. Ha nem ismerném akkor is azt mondanám rá hogy nem rossz viszont így még jobban tetszik.
megnéztem a jutúbon - a zenéje nem rossz, a hangja sem.
külsőleg: ő az a nem jó pasi, aki mégis az:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!