Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, h apum ilyet csinált? :S
"Fogalomzavarban szenvedtek.Egy 18 éves nem gyerek."
Az igaz, hogy nem gyerek törvény szerint, de engem is megijesztene ez a szitu a lány helyében. Mert normális szülő nem gerjed annyi idősekre, vagy közel annyi idősekre, mint a gyereke. Abban már csak gyereket lát ő, mint felnőtt, idősödő férfi, nem nőt. Mármint normális esetben.
22:16
Más lenne a helyzet, ha mondjuk egy 20-22 éves fiú nézte volna ezeket a képeket, de egy 50 éves családos férfi ? :( Amióta ezt megtudtam olyan ciki ránézni is. Az biztos, h megemlíteni nem fogom neki, így is olyan gáz a helyzet :S
"Ez tényleg természetes dolog? Nekem olyan rosszul eset, kicsit kiábrándultam belőle :S Szegény anyu, ha ezt tudná. Most ha áthívom a barátnőimet éjszakára, akkor lehet kukkolni fogja őket ? :S ajj ez tök ciki"
Az biztos, hogy kiábrándító egy gyereknek tudomásul venni, hogy a szülei is élnek szexuális életet, mint minden ember. Ugyanakkor Te egész más módon jöttél erre rá, ami nem a legszerencsésebb. Apádnak lehetne annyi esze, hogy nem hagy ilyeneket elöl a böngészőben.
22:25
Bárcsak inkább azt láttam volna meg, ahogy az anyuval szeretkeznek :S Tudom, h ez hülyeség, de arra is gondoltam, h mi van ha rám is beindul a fantáziája ? :S Ugye ez nem lehetséges ? Bocsi, ha hülye vagyok, csak eléggé zaklatott vok :$
Nyugi te biztonságban vagy..a saját lányára nem hiszem, hogy feláll valakinek is :D
de a barátnőidnek mond, hogy vigyázzanak arra, hogy hova ülnek le nálatok, nehogy nyeles gránát legyen az :)
Amúgy 50 évesen kiket nézzen ha nem a fiatalokat? 50 éves nőket?
remélem akkor a 40éves nők,minket néznek:)
22éves fiúkat,amúgy sajnos ez nem normális,nézne inkább 30éves nőket,az lenne a korekt!
Attól, hogy házas és apa, attól még férfi is marad. Örülj neki, hogy nem 18éves srácokat nézegetett, vagy gyerekeket.
22:13: XD Te barom. :DDDDDDDDDDDD
Már hogy a francba indulna be a saját gyerekére??? :S Ne légy hülye.
Amúgy meg ne hidd, hogy anyád nem nézi meg a fiatal srácokat. Múltkor is, mikor voltam ruhát venni, a gas-ban úgy megbámult egy csaj, aki kb nálam alig fiatalabb lányát vitte bevásárolni, hogy még én szégyelltem el magam. Bár nézett azért úgy ki, hogy nem tiltakoztam volna, ha utánam jön a próbafülkébe... No mind1, nem ez a lényeg.
Attól, hogy 40-50 éves leszel, még nem fog gyökeresen megváltozni az ízlésed.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!