Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drogos lánnyal járnátok, ha amúgy bejönne külsőleg?
Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 14:52
1/28 anonim válasza:
...
Értem, szóval a külső minden. Amellett már nem is baj, ha drogozik a leányzó.
Amúgy szerintem az is megalkuvás, amikor összejössz egy számodra szép lánnyal/helyes fiúval, és amikor már sz*r a kapcsolat, akkor nem mersz kilépni belőle, mert félsz, hogy nem találsz még egy olyan előnyös külsejűt.
Épp eszű ember drogfüggővel nem kezd. :)
21/L
2/28 anonim válasza:
:D :D :D
Ki akarna egy drogossal járni? Ja, igen, aki úgyszintén drogos, nála van esélyed. :)
3/28 anonim válasza:
Talán, ha azonnal lemegy elvonóra.
4/28 anonim válasza:
Nem! Örökös harc egy drogossal kapcsolatban lenni.
5/28 anonim válasza:
Nem. Voltam már ilyen helyzetben, elmentünk randira, ő kitárulkozott, ezt értékeltem, de kapcsolatot olyan emberrel, aki drogos, nem tudok elképzelni. Akkor sem ha amúgy 10/10-es egy nő. Teljes mértékben kizáró ok nálam.
6/28 A legrosszabb válasza:
Alapból kicsukva. Teljesen mindegy, hogyan néz ki.
7/28 anonim válasza:
Én járnék , ha engem elfogad ,akkor én is őt. No meg drogos az egy szép nagy álszent gyűjtőfogalom, a köznép szemében a heti egy spanglit elszippantó az utolsómocskos drogos, a kocsmában naponta lerészegedő meg csak "tud mulatni"
8/28 anonim válasza:
Nem, soha nem járnék szenvedélybeteggel.
Apám alkoholista így testközelből ismerem milyen egy szenvedélybeteggel élni.
9/28 anonim válasza:
Mi az, hogy drogos?
Havonta egyszer füvezik vagy heroinfüggő? Nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!