Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Badoo alkalmazas ket hetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Badoo alkalmazas ket hetes telefonon?

Figyelt kérdés
Baratom ket hete vett telefont, es veletelenul lattam rajta a Badoo tarskereso applikaciot. Megkerdeztem, azt valaszolta letoltotte, de nem hasznalja. Szerintem abszurd. De o valtig allitja, sot fejemhez vagta hogy miert ellenorzom, holott a sajat kezeben volt a telefon ugy lattam meg az ikont...

2017. aug. 7. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyilvan uj baratnot keres.
2017. aug. 7. 14:14
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

1. A Badoo nem jelent semmit.

2. Jobban is bízhatnál a párodban, minthogy nézegeted a telefonját.

2017. aug. 7. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Már hogyne jelentene semmit? Párkapcsolatban levő férfi mi a francnak szed le társkereső(??) applikaciot?! És még ő kéri ki magának. Ha nem használja akkor meg miért is nem törli le? Mellesleg leírta a kérdező, hogy nem ellenőrizgette, hanem a barátja kezében volt a telefon és észrevette. De nehogy már még a kérdezőt vonjuk felelősségre.. Én azért szemmel tartanám.
2017. aug. 7. 15:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Szeretem az olyan "válaszadókat" akik minden hasonló kérdésnél a kérdezőt szidják hogy mit turkál más telefonjában / mit kémkedik / hasonlók. Egyrészt szerintem ha valaki párkapcsolatban van, akkor nem fog olyan üzeneteket küldeni amit szégyellnie kellene, akkor meg tök mindegy ki hova néz, másrészt meg meg kellene tanulni szöveget értelmezni.

Kérdező: kérdezd meg tőle, hogy ha nem használja, akkor mégis miért töltötte le. Hogy feleslegesen fogja a helyet? Hogy ott legyen második lehetőségnek? Nem hiszem hogy bármi értelmes indokot fel tudna hozni, mert erre nincs. Azzal meg hogy téged vádol, csak terel, mert tudja nagyon jól hogy nem tud értelmes válasszal szolgálni...

2017. aug. 7. 15:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolso,igy is tettem, es az volt a valasz hogy csak letoltotte de nem hasznalja. Kerdeztem, akkor minek? De csak veszekedett velem, hogy egy alkalmazas miatt hisztizek? Holott en csak az igazat akarom. Ha keresgelni akar, hajra, de nelkulem. Egyszeru!
2017. aug. 7. 16:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet barátkozni szeretne ott.
2017. aug. 7. 16:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor ne egy kimondottan társkeresésre használatos appon próbálkozzon. De erről szó nincs, ugyanis mikor kérdőre lett vonva csak hebegett-habogott, mondván ő aztán semmire sem használja. Akkor egyszerűen le kéne törölnie.
2017. aug. 7. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!