Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha találtam egy olyan embert, akiről álmodoztam az elmúlt években, de nem lehetünk együtt?
Szóval lassan 2 éve vagyok szingli...Az előző kapcsolatom 1,5 évig tartott, együtt is éltünk, iszonyat nehéz volt kiheverni, hogy vége, majdnem belepusztultam. Aztán most már volt bennem annyi erő, hogy elkezdjek ismerkedni, beszélgetni srácokkal, volt, akivel első randiig is eljutottunk, de semmi más nem történt, puszi - puszi, majd beszélünk, és ezzel vége is lett. Aztán találtam egy srácot de képén túl helyesnek tűnt, úgyhogy először nem is akartam írni neki, de végül minden mindegy alapon megtettem. És nagyon vonz, a hangjával (tegnapelőtt 4 órát beszéltünk telefonon), a felfogásával, a stílusával, szóval basszus mindennel, ami őt magát jelenti...De néhány hét múlva külföldre megy. Akarna találkozni, de én így nem, mit érek azzal, ha beleszeretek, lesz egy távkapcsolatom, láthatom 3 havonta, vagy még ritkábban? Mit tegyek? Nekem/nekünk csak a telefon, és a videóhívás marad?
23L, a srác is 23...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!