Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Meddig tartott a leghosszabb udvarlásotok?
A leghosszabb udvarlásom összefonódik a legrövidebb kapcsolatommal. :D
Fél év volt, mire bevettük a várat, de miután tudtam, hogy a kincstár üres, ezért bevétel után tovább is álltam kis csapatommal. A motiváció csak az újabb győzelem volt.
20F
"Nekem még jelenleg is tart, több mint 1,5 éve udvarolok a kiszemelt nőnek, de eddig nem sikerült meghódítani. Ezt embere válogatja amúgy is! Valaki már az 5-dik randin lemond az általa választott hölgyről, de én hiszek benne, hogy sikerülhet! Lehet szánalmasnak hangzik, de ez van!"
Nem hangzik szánalmasnak, ha hiszed, hogy lehet eredménye. :) De ez amúgy konkrétan mit jelent? Mert olyan szép olvasgatni azt a rövid szót, hogy "udvarlás", de mit is értünk ez alatt? Te pl. miket csinálsz, konkrétan másfél éve?
2 és fél hét, de am télleg az a legjobb mikor sokáig huzzák az agyam, de persze ne nagyon nagyon sokáig hanem közepesen sokáig :D.
19/F
Jóhetsz hozzám is utolsó! XD Najó, csak viccelek. :) De nagyon kedves amit csinálsz. Sok sikert! :)
21/Leányzó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!