Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet együtt valaki egy ilyen hülyével?
Figyelt kérdés
Olyan hülye csajjal jár a szerelmem, mikor hirtelen azt mondta neki hogy "nagyon szép vagy", meg "gyönyörű vagy", a csaj kiakadt hogy "hagyd abba", meg "ne mondj ilyeneket". Mondván nem hiszi el, meg hogy csak úgy mondja. Meg hogy csak piszkálja. Erre mondta: "jó, akkor ronda vagy", mire a csaj: "hogy mondhatsz ilyet?".
Komolyan... Nekem mondta volna, menten elájulok. Tiszta pazarlás... Hogy járhat egy ilyennel? Jájjjj...
2017. aug. 5. 16:04
1/8 anonim válasza:
Ezt elég lett volna a naplódba,de minimum az ovis kategóriába írni.Jájjjj...
2/8 anonim válasza:
Kevés az ennél értelmesebb lány. Az írásod alapján te sem vagy különb.
4/8 anonim válasza:
mert a szerelmednek csak ilyen tipusú lány jutott, biztos akik elmosolyodnának a bókoktól, jól visszautasították.
5/8 anonim válasza:
Én 14-15 évesen viselkedtem így... Bár lehet az illető csaj is ennyi idős. De komolyan mondom így fiatal felnőtt fejjel visszagondolva hogy én is ilyen voltam elég röhejes, de akkor én ezeket komolyan gondoltam, csak azért mert tudom magamról hogy ilyen voltam 8 éve XD
6/8 anonim válasza:
Irigykedsz csak, hogy nem veled van. Megesik.
8/8 anonim válasza:
Elhiszem,hogy szívesen lennél a csaj helyében.No de erről egy ilyen kérdést ki írni...na,ez a gyerekes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!