Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok, mit tennétek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, mit tennétek ha valaki akiért rajongtok (celeb) elhívna randira es vagy csak dugni akarna vagy perverzkedni veled?

Figyelt kérdés
2017. aug. 5. 15:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Huha! 😅 Hát..., jobb mint a gyp-és celeb. 😁
2017. aug. 5. 17:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Annál mindenképp :D

31/f

2017. aug. 5. 17:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Ja, és az első randin dugni akarna? Fene a perverzjét. 😊

Ma naon uncsi ez gyk. Unalmamban kiírok egy kérdést - úgyse írtam még ki egy kérdést sem - : Ha gyk-s celeb vagyok, lehetek perverz? (majdnem terhest írtam a perverz helyett, atyaég, tényleg szétuntam az agyamat 😅 )

2017. aug. 5. 18:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Ágnyeszka. Gyk-s celeb vagy, csak perverz lehetsz. Az ettől eltérő viselkedést permabannal sújtják. :D

31/f

2017. aug. 5. 18:22
 15/16 anonim ***** válasza:
😅 Oksa. Nem sokat tíltanak ki, szal gyk, mint perverzek fóruma... Nem is rossz. 😎
2017. aug. 5. 18:38
 16/16 anonim ***** válasza:

Na, lépek, mert imádott celebem ma lép fel. De, nem fog randira hívni, hagyja, h szenvedjek a többi ezer csajjal együtt...

Áhhh, perverz állat az ilyen... 😜😎

2017. aug. 5. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!