Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most egy szemüveg ennyire nagy jelentőséggel bír?
Én is szemüveges vagyok és úgy vettem észre hogy a pasiknak be jön ha egy lánynak jól áll a szemüveg. Többször megdicsérték már és igen pont a titkárnős kifejezést használták rá a férfiaknak be jön az ilyen külső szerintem.
De szerintem ennek nem sok jelentősége van jól áll és kész nem kell túlgondolni hogy csak azért közelednek hozzád.
Plusz nincs az a szemüveg ami egy kevésbé dekoratív hölgyet is bomba nővé varázsolna.
A szemüveg sokakat öltöztet főleg ha olyan a keret ami kifejezetten jól áll az illetőnek.
Én 21 éves koromban lettem szemüveges, és teljesen megváltozott a megjelenésem miatta. Erre az is közrejátszott hogy levágattam a hajam akkor rövidre mert annyiszor kellett munkám miatt kontyba tennem, meg hálóval leszorítani hogy kicsinálta a fejbőrömet szinte és ebbe belefáradtam. Persze azóta a hajam már megnőtt, és már nem is festettem így az eredeti hajszínem van ami sötétbarna és 12 éves korom óta nem volt ilyen a hajam. Nekem így teljesen feldobta a megjelenésem sokan rám sem ismernek akik régen láttak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!