Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, számít, milyen a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, számít, milyen a nő haja?

Figyelt kérdés

Nem csak ismerkedési szempontból, de esztétikailag is.

Ha meglátsz az utcán egy fiatal nőt, aki ápolt, szép, de sajnos vékonyszálú, semmicske haja van, kb ilyen:

[link]

rögtön az az első gondolatod, hogy biztos igénytelen, beteg szegény, vagy csak simán tönkretette a haját?

Mert ugye mindenhol azt hallani, a dús, erős hosszú haj a vonzó, és az sugall egészséget, jó géneket.

2017. aug. 5. 09:01
 1/10 anonim ***** válasza:

A linkelt haj bőven jó. Legalábbis én leszólítanám ilyen hajjal.

31/f

2017. aug. 5. 09:04
 2/10 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, hogy legyen neki.

Nem nagyon figyeltem sosem, milyen állagú. ezt is biztos lehet szépen rendbetenni.

Sőt, szerintem vonzóbb, mint amikor valakinek ilyen vastagszálú, de ritka haja van, kb mint a lószőr.

2017. aug. 5. 09:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Én frankón tönkretettem a hajam 2 évvel ezelőtt.:/ Azóta elég ritka és vékonyszálú.
2017. aug. 5. 09:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Egy férfit sem érdekel, hogy milyen vastagok a hajszálaid, amíg legalább állig ér a hajad.
2017. aug. 5. 09:20
 5/10 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, én nem tettem tönkre, nekem mindig is ilyen volt, mivel szőke
2017. aug. 5. 09:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Persze, egy szép dús hajat megnézek, de párválasztásnál nem számít.
2017. aug. 5. 09:32
 7/10 anonim ***** válasza:
engem az zavar ha raszta vagy tövig vágja
2017. aug. 5. 09:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Soha nem volt hosszú hajam, elég fiús,de soha nem éreztem ennek hátrányát! Sőt,van ajánlkozó bőven,de nem keresek senkit! :) Ha valakinek nem tetszel,nem a hajad miatt van ez!
2017. aug. 5. 10:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem. Van preferált szín és fazon, de még ez sem jelent semmit, hiába kedvelem a sötét hajat, az utolsó nő akinek udvaroltam pl szőke volt.

Az ilyen erős haj jó géneket sugal dolgot meg észre sem veszem.

2017. aug. 5. 10:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Számít hát. Ha odajön Padödő hajjal, az negatív hatást kelt bennem.
2017. aug. 5. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!