Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiatal lánynak akkor is érdemes a puncs.hu-ra regisztrálnia, ha kövér?
Plusz nem olyan egyszeru dolog ez.
Tanulni csak par dolgot eri meg es nem mindenki tudna vegig csinalni.
A mi szakmank peldaul aranybanya,de konkretan 500 fobol 10 ha vegez az egyetemen,programtervezo informatikus szak.
Amit megeri tanulni:
1. programtervezo/mernok informatikus
2. gazdasagi elemzo matematikus
3. nemzetkozi kapcsolatok/jogasz
4. villamosmernok
5. matematikus
6. fizikus(gazdasagi irannyal) - gazdasagi fizikus,le is cumiznak a munkaadok
7. egyes szakmak: hegeszto,autoszerelo
De a legjobb IT,villamosmernok + MBA kombo,csak ugye kokemeny melo,en tudom,alvas szot sokszor kikerestem a szotarbol,nem mindenki kepes ra.
A tobbi szakmaval meg mehetsz 150e-ert dolgozni es ehen halni es oruljee.
Egy szep lanynak ezert konnyebb ez az ut,napi 5 perc munkat tesznek bele es ott a Bomos,a Mernyo,a Michael Kors,Hublot ora,luxus nyaralasok,es csak szet kell rakja a labat,ha profi a pasit 5 perc alatt kifarasztja.
Ne itelkezzunk,ha nem IT-s lennek es noi nemu lennek akkor en is gazdag foszerek farkat nyalogatnam.
Vagy ha nem IT-ra mentem volna akkor vagy bunoznek vagy oregasszonyokat elegitenek ki penzert vagy elvennek egyet.
Ekezetek hianya vegett bocsi,kulfoldi a billentyuzetem.
Az, hogy te k..rvvának állnál, nem jelenti azt, hogy minden ember, aki nem It-s szuperintelligens menőcsávó, így tenne. Főleg mert nem kell ám mindenkinek Hublot meg Michael Kors. A Michael Kors amúgy is gagyi. Én se akartam elhinni, de egyszer bementem egy ilyen boltba, röhögve jöttem ki a cipőit látva - pedig én szeretem a jót meg a minőséget.
Kérdező, ha nincs egyebed, csak a p..ád, amit belerakhatsz egy kapcsolatba, akkor bátran. Hátha kellesz majd valakinek, de én biztos más utat választanék.
Hát reménykedni lehet, hogy valamelyik ötvenes gazdag ráncosheréjű kipróbálná, milyen kövér csajjal.
De arra ne számíts, hogy tartósan vele maradhatsz.
Az hogy kövér vagy-e vagy sem mindegy. Mindenkinek más jön be, van akit az vonz,ha egy nő nagyobb darab.
Nyílván egy formásabb/csinos nőnek több pasi közül van lehetősége választani, de hidd el,hogy sokan a teltre buknak.
Sajnos vannak lányok,akik elkeseredésükben választják azt az utat,hogy pénzt keresnek a testükkel.. nem látnak más lehetőséget.
Van amikor meg is értem őket, k*rvának is kell lennie valakinek. Nem nézem le.
De! ha lehet inkább ne tedd, amíg bármi más lehetőséget látsz. Tanulj, dolgozz valami mást. Akár bébiszitter is lehetsz stb vannak viszonylag jól fizető diákmelók is. Gondolkodj, mielőtt olyanba mész bele, amit később megbánnál.
Hát.. nálam nincs puncs, viszont jó egzisztenciájú férfi vagyok, aki nem veti meg a molett nőket. Ha szeretnél ismerkedni, írj.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!