Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha egy pasi csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy pasi csúnya külsöre de sok az önbizalma, járnátok vele?

Figyelt kérdés
2017. aug. 3. 12:05
1 2
 11/11 Költőnő? ***** válasza:

Az önbizalom önmagában nem elég. Az más, ha megismersz vkit és úgy szereted meg. Persze minden fontos vmilyen szinten, kinek-kinek mi. Nekem pl ahogy visszaemlékszem minimum 2-3 olyan kapcsolatom volt, h megismerkedtünk (pl melóhely), de külsejűé alapján akkor még tök jellegtelen volt. Nem szép, nem csúnya, olyan ember, aki mellett simán elmennék az utcán. Aztán jóban lettünk és vhogy beleszerettem, mert olyan embert ismertem meg. Meg persze olyan is volt, akivel szórakozóhelyen kinéztük magunknak a másik az, aztán addig sündörögtünk, míg össze nem akadtunk.

Bmit is állítsanak itt egyes fiúcskák; nincs erre ultimate recept. De egy egészséges önbizalom jó alap is lehet akár.

2017. aug. 3. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!