Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta, ha van barátnője?
Nem rég voltam 1 lagziban,ahol megismerkedtem sok új emberrel. Főleg párok voltak,de én egyik barátnőmmel mentem. Szóval,ott volt 1 srác is,aki nagyon helyes volt,sokszor néztem...és elég gyakran láttam,hogy Ő is néz. Volt,amikor direkt nem néztem rá,de akkor is éreztem,hogy néz... :) Mindig mellém ült,többször felkért táncolni,sokat nevettünk,sétáltunk is. Az egyik számnál,amikor táncoltunk,akkor egy puszit adott a számra.(ezt a barátnője nem látta) Én nem tudtam mit csináljak,de nagyon boldog voltam. Másnap reggel,pedig 1 szállón aludtunk,és közös fürdőszobánk volt,és amikor mentem,akkor Ő is ott volt 1 szál törölközőben,és egyszerűen nem tudtam mit mondani. Ő pedig adott 1 puszit,kérdezte,hogy hogy aludtam. Elkérte a számom is,és amikor elköszöntem mindenkitől,a vőlegénynek adtam puszit,ő pedig kérdezte,hogy "nekem nem adsz?" + mondta,hogy remélem találkozunk még stbstb.
De az a durva,hogy legalább 8 évvel idősebb nálam,és még barátnője is van.
Hát lehet,hogy egy kicsit idősebb !Mért hány évesek vagytok ?
Am szerintem meg kellene tőle kérdeni, hogy tetszel-e neki !
Meg beszélj vele!
Ne legyél a szeretője mert a barátnője nagyon meg fog utálni és ebből baj lessz !
Van barátnője.Ne reménykedj.
Lehet,h rossz a kapcsolatuk..de ne avatkozz bele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!