Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mennyire fér bele az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire fér bele az, hogy amíg nem találtok párt, kerestek alkalmi partnert, akár barátságból alakuló szexkapcsolatot? Tapasztalat is érdekelne.

Figyelt kérdés
2017. aug. 1. 23:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
Nekem nem kellene szexkapcsis csaj komolyra soha. Ha nem bírta ki, hogy nem kefélteti magát ritka szánalmas. Az ilyeneknek azt javaslom kérjenek pénzt is, ingyen ribinek lenni biztos nem túl jó. XD
2017. aug. 2. 08:56
 12/17 anonim ***** válasza:
48%
Szar mentalitásom lenne, ha így tennék. Csakis szerelemmel hálok.
2017. aug. 2. 09:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem van, bár én nem is keresek most komolyabbat mellette. Szerintem ha majd szeretnék rendesen ismerkedni befejezem, mert most jó vele, de nincs kedvem semmi félreérthető szituhoz a jövőben.
2017. aug. 2. 09:35
 14/17 anonim ***** válasza:

Semennyire. A szex a párkapcsolat része nálam.

Nem ítélem el azt, akinek ilyesmi dolgai vannak, de egyrészt párnak nem kéne, másrészt a "szükséglet" dumán sose tudom, hogy sírjak vagy nevessek.

2017. aug. 2. 10:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem csak ez fér bele. Nem keresek párt. A francnak sem kell kapcsolat, egyedül pont jó.
2017. aug. 2. 12:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Belefér,így jöttem össze a férjemmel.
2017. aug. 2. 18:36
 17/17 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem itt sokan nem ertik, hogy vannak olyan eletszakaszok amikor nem kell parkapcsolat. Tavaly szeptemberben hagytam ott a volegenyemet. Egy ilyet ki kell pihenni. Nalam sokszor evekbe telik, mire ujra nyitott vagyok egy parkapcsolatra.

De azert szexre es gyengedsegre vagyom. Igy tavaly oktoberben Tinderen szereztem egy szexkapcsolatot. Azota is tart, joban is vagyunk, de nekem meg mindig nem kell komoly kapcsolat. Meg az elozot dolgozom fel.

Elso valaszolo voltam.

2017. aug. 2. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!