Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkor kapnak észbe a lányok, ha a pasi otthagyja őket?
najó, nem ezek a dolgok történnek döntően, de két kirivó eset volt.
1: lány visszautasította a közeledésemet. Aztán nem válaszolt a további üzeneteimre, élőben meg mindig azt mondta, "majd megnézem". Egy hónap után jól lecsesztem. Következő alkalommal meg ő jött oda hozzám ilyen "szerencsétlen" mosollyal, próbált kérdezgetni, zavarban volt - tehát nem akart szabadulni tőlem.
2: netes ismerkedés, odáig jutottunk hogy képcsere is volt. Igért többet is, egészen egzotikusokat (fürdőruhásat), de pl. a találkozókat mindig kikerülte, 1-2 alkalommal nagyon hülyén. De sose mondott volna nem-et. Kb. 4 hét után tegnap este meguntam, megírtam "oké. Bocsi, nem akarom veled ezt folytatni" - majd tiltás. Erre mire ébredek reggel? Másik névtelen facebook account-tal (ritka nevem van) jöttek a képek, és időpont.
Ezek mik? :D
"Szóval egy lány elutasított, te ezután még mindig írogattál neki"
lehet, csak a hazugságokat nem szeretem. Akkor inkább irják meg, hogy ne keressem őket!
Amúgy erre ne hajazzatok, mert az esetek többségében NEM sikerül ebből sem semmi. Ez csak egy utolsó resort.
Te írtad, hogy ELUTASÍTOTT.... ez nem elég arra, hogy ne keresd??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!