Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenek a jó pasik? Melyikük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenek a jó pasik? Melyikük jön be a legjobban, lányok?

Figyelt kérdés
[link]
2017. júl. 29. 22:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
50%

10.: a magad nevében nyilatkozz :D nekem jobban bejönnek az "okoskák"

22/L

2017. júl. 29. 23:09
 12/25 anonim ***** válasza:
"10.: a magad nevében nyilatkozz :D nekem jobban bejönnek az "okoskák" " - Tudod, kik vannak a képeken?
2017. júl. 29. 23:12
 13/25 anonim ***** válasza:
20%

Honnan szedted ezeket a "dakota" dísz(bu)zikat? -Az én adómból fizetik nekik a segélyt,hogy had kokszoljanak ès gyúrják ki magokat unalmukban....

Undorító.

Egy férfi munkától és saját testsúlyos edzéstől is lehet formás.

43/N

2017. júl. 29. 23:12
 14/25 anonim ***** válasza:
41%

#13+1!!!!! :O

31/f

2017. júl. 29. 23:13
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

#9: Nem gondolnám, hogy így ismeretlenül annyira fel tudtad térképezni az ideálomat.

Eleve sohasem jöttek be a túl vékony nők, sem azok, akik hetente többször járnak edzeni, ergo csupaizom barbik. Eleve utóbbiak Norbi felszentelt papnői, és nem tudnék egy tisztességes kaját enni, amit ők főztek, csak az ilyen paleo, humusz, zöldmoszat szerű izéket. Egy kiadós köröm pörköltöt nem tesz le elém az asztalra, az tuti.

Aki agyon van sminkelve, az szintén eleve elvágta magát nálam.

Viszont aki ilyen visszafogottabb, kicsit húsosabb (nem az elhízott és nem a molett) nő volt, és udvarolni akartam neki, az mind az elutasítást követően az ilyen pasik karjaiban állt meg, vagy a vékonyabb, de más helyen vastagabb férfi kellett nekik. (Nekem sajnos nincs 7-es BMW-m...)

A nagyon csinos lányokhoz eleve oda sem megyek, mert bár jóképűnek mondanak, azért annyi önkritikám van, hogy kinél "lehet" esélyem. Arról nem is beszélve, hogy rájuk a világ pénze nem elég.

Szóval maradnak a molett, kicsit ducibb lányok, akikkel talán lehet értelmes kapcsolatot kialakítani.

2017. júl. 29. 23:13
 16/25 anonim ***** válasza:
Ec-pec-kimehetsz, holnap-után-bejöhetsz, cérnára-cinegére, ugorj-cica... Áh, a barátom. :D
2017. júl. 29. 23:15
 17/25 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy az eddigi válaszolók közül senkinek sem jönnek be, mégis ilyen srácokkal látni a csajok nagyrészét (beleértve a normálisabbakat is).
2017. júl. 29. 23:16
 18/25 anonim ***** válasza:
Hát te ezeket veszed észre, engem meg biztos nem ilyenekkel látsz. Jó, lehet, hogy néha odaáll vagy odaül mellém a metrón vagy a buszon 1-1 ilyen, nem figyelem, mert általában el vagyok merülve egy könyvben, de az nem jelenti azt, hogy vele vagyok. Mi lenne, ha kicsit kinyitnád a szemed, és nem csak azt vennéd észre, amit észre akarsz venni?
2017. júl. 29. 23:19
 19/25 A kérdező kommentje:
#13 Ne aggódj, nem magyarok, úgyhogy nem neked kell eltartanod őket. 😉
2017. júl. 29. 23:22
 20/25 anonim ***** válasza:

Nekem se jönnek be, másfelől sokan meg azokat szólják le akik nekem tetszenek, mert hogy azok meg túl lányosak, hiányzik belőlük a férfiasság. Plusz nagyon tetszenek a vörös hajú pasi, szóval nálam Ed Sheeran, Rupert Grint és Harry herceg abszolút nyerő. :) De tetszik Dylan O'Brien is akit túl nyeszlettnek találnak, Daniel Howell aki meg a barátnőim szerint egy emo tinisráccra hasonlít. Ízlések es pofonok. Másfelől nem hiszem, hogy a nők többsége pont a linkelt 3 pasiért lenne oda. Akkor már inkább egy Ryan Gosling típusú pasit linkelhettél volna, érte azért többen olvadoznának.

Amúgy érdekes hogy szerinted a legtöbb csajt ilyen pasival látni, mikor én alig látok ilyen csávót a való életben. Nagy ritkán ha látok ennyire kigyúrt pasikat tökig kivágott trikóba, de azért nem ez a fajta pasi jellemző az utcákon. Vagy lehet csak kevés él belőle vidéken és a fővárosba koncentrálódnak inkább. :D

2017. júl. 29. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!