Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a maximum korkülönbség, ami belefér a nő javára?
Figyelt kérdés
Nem tizenévesen, hanem huszon, harmincas években. 3-4-5 évnek van jelentősége?2017. júl. 29. 14:03
11/18 anonim válasza:
3 évnek nincs jelentősége. SOkkal fontosabb, hogy egyébként összeilletek-e.
12/18 anonim válasza:
26/F vagyok, a párom 40/N. Bármi konfliktus is van, az soha nem a korkülönbség miatt van. Felnőttek vagyunk.
Van még kérdés?
13/18 anonim válasza:
Nálam 3-5. Nem arról van szó, hogy ne tetszene egy negyvenes nő, de családot szeretnék, ha ennél idősebb már azért csipkedni kellene magunkat.
31/f
14/18 anonim válasza:
Ismerek házaspárt, ahol a nő 12 évvel idősebb.
16/18 anonim válasza:
Ezt ne mások döntsék már el helyettetek. Nem tartozik senkire ki milyen korúval jön össze! Kinek mi fér bele. Teljesen emberfüggő! A jelenlegi modern korunkban szerintem ez már nem jelenthet problémát. Ha téged zavar felejtsd el az illetőt. Ha el tudod felejteni akkor lehet,hogy nem is tetszett neked igazán.
17/18 anonim válasza:
Unokatestverem jott ossze egy nala négy evvel fiatalabb pasival, hat nem mukodott a dolog. 27n, 23f. A kornyezet sem vette komolyan oket.
18/18 piroska és a farkas válasza:
24 éves volt a férjem, amikor megismerkedtünk. Én majdnem 32. Érettebb volt, mint bármelyik korábbi, korombeli udvarlóm. Az első találkozásunk után 11 hónappal volt az esküvőnk,a következő évben megszületett a kislányunk, azóta már a kisfiunk is. Szerintem egy bizonyos határon belül a kor tényleg nem számít, az azonos értékrend és azonos, közös célok viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!