Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen ez gáz, vagy aranyos a férfiak szemébe?
Szóval én eleggé gyerekes felnőtt vagyok. Szeretem az animéket, számitógépes játékokat. Szeretem a meséket a gyerekeket. Tini zenéket hallgatok sokszor, naplót írok, rajzolok stb.
Emellett tudok főzni és felelőséget vállalok a tetteimért szóval vannak érett felnőtt gondolataim is. De kissé gyerekes vagyok, külsőleg is inkabb 18nak mondanak. Ez hátrány egy fiúnál? Tetszik ez valakinek?
Nem tartom gáznak, 28 vagyok az már talán elég felnőttesnek számít (?)
Szerintem ez jó dolog! És szerintem az ilyen emberekből tök jó szülők tudnak lenni :)
Izlések és pofonok. Én pozitívumnak találom, hogy nem fásultál bele a mindennapokba, és megőrizted a gyerek korod egy részét. Aranyosnak mondanám, de a gyerekesség mértéke is számít. Ugyebár ha egésznap otthon ülsz, és animéket bámulsz, az már a hátrány kategória.
Mindenesetre semelyik gyerekes hobbid se kizáró ok, ha mértékkel csinálod. Megkockáztatok egy ,,aranyos" jelzőt.
19F
ha pedofil lennék akkor jönnél be, szerencsére nem vagyok az
egy ilyen lánnyal értelmes, igényes, felnőtteknek való programot nem tudok elképzelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!