Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért nem jönnek be nektek a kövér pasik?
A kövér emberek boldogok, pláne azok akik nem önbizalom hiányosak és eltudják magukat fogadni. Jobb lenne egy olyan pasi mellett lenni aki túl komolyan veszi az életet és állandóan leméri a kaja mennyiséget. A videó alatti srác is tök boldog nézzétek meg. :D
https://www.youtube.com/watch?v=YpvEXEdxVF4
https://www.youtube.com/watch?v=LkWucWWDbvM&t=67s
Gusztustalanul néznek ki, puha és löttyedt rajtuk minden, még a plöttyedt kis farkuk is hájba süpped, büdösek, izzadnak, rezeg minden tagja, és szinte biztos, hogy mindenhol pattanásos.
Most képzeld el, ahogy fekszik rajtad, szuszog, szenved, és a homlokáról az izzadtság az arcodra csöpög! Tök romantikus! (Blöeee!)
Ti meg miért akartok ilyen kövéren minimum átlagos testalkatú csajt,aki normális belsőjű,sportos pasikat is megkaphatnak?Ti se vagytok akkor különbek azoknál a kövér nőknél,akik modell szépségű pasit akarnak,vagy semmit.
A pasi röhögése nagyon irritál,testsúlytól függetlenül.
Exem kövér volt, és az itt leírt sztereotípiák közül egyik sem volt igaz rá.
Neki inkább a személyiségével voltak óriási problémák, de azok sem a plusz kilók miatt alakultak ki. 50 kilósan is ugyanez lenne a habitusa.
Amúgy nem tudom, miért csak a szélsőségeket ismeritek. Úgy is lehet élni, hogy nem tömsz magadba minden hülyeséget fölöslegen, de nem is méricskéled a kaját. Én megtaláltam az arany középutat - nagyrészt figyelek az egészséges táplálkozásra, de ha hétvégén szalonnát akarnak sütni a többiek, akkor nem kezdek el hisztizni, hanem bekapcsolódom a buliba. Azokat viszont nem értem meg, akik állandóan nassolnak valamit, csoki, chips, meki, stb.
21/L
Csak azok a kövér pasik nem jönnek be nekik, akik pénztelenek, Kérdező.
Kövér ember BMW-ben aranyos maci, kövér ember BMW nélkül ronda hájfej.
'Nuff said.
Persze, csak a kövér emberek 95%-a legalább totál frusztrált és mindenkit leanorexiásozik, aki nála vékonyabb.
Kösz, nem.
Mellesleg mert
- egészségtelen
- esztétikailag sem szép látvány
- libidóra, a szexualitás minőségére is negatívan hat (pl. nem áll fel neki, vagy kifullad hamar)
- és én is sportolok (bár a térdem miatt már a túrák mászós részét nem csinálhatom sajna), fontos, hogy a párom ne tévémaci legyen, hanem mozduljon ki
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!