Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú álmai között szerepel a hármas (két lány egy fiú) felállás? (:
már énis gondolkoztam ezen, de valahogy egy lányhoz nem tudnék hozzáérni baráti kapcsolaton kívül :/
16/L
Jó kérdés... Szerintem minden pasi -titkon, nem titkon- kipróbálná! Főleg, ha bejön neki mindkettő csaj nagyon.
Nem tudom, hogy én -mint csaj- benne lennék e, mert lehet féltékeny lennék..., meg a csajok nem vonzanak annyira. :D
Viszont egyszer lehet kipróbálnám. :$ :DDD
Szerintem igen, én is sokat fantáziáltam róla.
Aztán összejött 2x, különböző bnővel + harmadikkal, és elmúlt az álmodozás. Nekem elég volt, soha több nem kell. Ha nagyon akarná a párom, belemennék, de nekem már nem cél.
25F
Nekem most aktuális, puhítok egy csajt, remélem benne lesz. Ne érdekeljen, hogy milyen a csaj, vagy hogy számodra nem vonzó, ha a srácnak akartok jót, akkor ne egymással foglalkozzatok, hanem vele, ő értékelni fogja.
Ha kedved lenne beszállni harmadiknak, írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!