Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem már soha nem lesz senkim, és senki nem fog szeretni. Szerintetek is van okom ezek után ezt gondolni?
4X voltam úgy igazán szerelmes!Tehát nem ilyen kamaszosan,nem felületesen hanem tényleg nagyon szerelmes,1-1fiúba évekig.
Az elsővel nagyon jó barátok voltunk míg meg nem tudta hogy szeretem onnantól kezdve szemét volt velem lenézett és amikor tudott megalázott.
A másodikkal elcsesztem és bár jártunk 2x a második alkalommal ő szakított és azóta egyáltalán nem érdeklődik irántam.Bár szóba áll velem mint csaj szerintem már hidegen hagyom.
A harmadikkal is volt szerencsém járni de ő közölte velem hogy szépnek tart stb de nem tud belém szeretni.
A negyedikkel meg szépen alakult minden,úgy tünt tetszem neki,de ma kiderült hogy nős és van egy 3éves tündéri kisfia.
Szóval enyhén szólva ez nekem nem megy..
Bezzeg három olyan srác is van aki szeretne velem járni de nem elég hogy bün rondák szerintem egyik se 100as:S
De akibe én bele szeretek annak tuti nem kellek:S:(
Kezdek nagyon elkeseredni:(
Fiatalon szeretnék szülni az volt az álmom hogy a gyerekem barátja leszek nem a szigorú anyja de még egy normális párkapcsolatom sem volt és van nem hogy esélyem arra hogy gyerekem legyen.:(
"Fiatalon szeretnék szülni az volt az álmom" pfffff
ne szülj gyereket nyomorba, előbb tanulj dolgozz és utána vállalj be gyereket ha megvan minden /anyagi/ feltétel
vagy ha szerencséd van eltartanak a szüleid
1.utolsó válaszoló kérlek ne magadból indulj ki
2.nem ez volt a kérdés és a lényeges
17:35 ös vagyok és fiú
látom te se lehetsz nagy szépség ha lekoptak mellőled a pasik, vmi kiábrándító van benned, tuti te vagy csúnya... ne akarj eltartott kis cafka lenni 3 purgyéval, menj el szórakozni ismerkedni és majd lesz valahogy ha rágörcsölsz a dolgokra tuti nem fog összejönni semmi, sok ember nem tud élni, élvezni az életet, te is ezek közé tartozol... ja és ne legyél válogatós te se vagy tökéletes
Ne haragudj meg, de ez hülyeség... Miért ne lehetne pasid? eddig nem volt szerencséd. Tudod, egy pasival nem találkozhatsz korábban, mint ahogy "meg van irva"... megkell lennie a helynek és az időnek :)
Még nem vagy idős, fiatal vagy, van még időd gyereket szülni:) és egyet értek pár válaszolóval : járj el otthonról, ismerkedj :) olyan helyen és olyan személyében jön a szerelem, hogy arra soha nem gondoltál volna :)
Pár válaszoló meg komolyan mondom, nem normális xd az helyett, hogy biztatnátok, és rendes választ adnátok, az eddigi önbecsülését is a porba tiporjátok :S Meg ki mondta, hogy csunya? Csak még nem talált rá a szerelem :)
14L
Hát, igazán nincs mit :)
Ezt csak "tapasztalatból" irtam... vagyis uncsim tapasztalatából xD
21 évesen teljesen el volt keseredve, hogy az első pasija kihasználta, a második pedig megcsalta, aztán a pasi szakitott vele, mert "unalmas" volt számára...
Pár hónappal később egyik ismerőse buliján megismerkdett egy fiúval, 23 évesen férjhez ment hozzá, és lett egy irtó aranyos kisbabájuk, aki már egy éves :)
Szóval ne keseredj el, nincs semmi veszve :D egy kis türelem :)
Áááh.. ugyanmáár! mi az, hogy azt kell elfogadnunk, akit pont elénk vet az élet? Ha tudja, hogy XY egy olyan pasi, akit soha se tudna megszeretni, ilyen bunkó, meg olyan hülye... akkor tuti, hogy nem jön össze vele... És te, kedves utolsó válaszoló... Belemennél egy olyan kapcsolatba? Hogy csak azért vagy azzal az illetővel, mert "nincs más"?? Honnan veszed, hogy 1 hét múlva nem találsz rá a Nagy Őre??
Szerintem ezt még te se gondoltad komolyan... -.- Először gondold át, hogy te megfogadnád-e a saját válaszodat, és segitene-e neked?! Mert nekem ez nem segitene... xD
puszíí :) 14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!