Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar mindig minden pasi szimplán csak lefektetni?
Lehet, hogy mégis azt sugárzod valamivel.
Nekem meg az a problémám, hogy minden pasi már az első találkozáskor, 5 perc után biztosít róla, hogy ő aztán mennyire komoly, és hogy komoly kpcsolatot keres.
Persze ez önmagában nem lenne baj, de megijeszt, ha valaki 1-2 randi után már a házasságot is szóba hozza, mert nekem ehhez sok idő kell, és amúgy meg egy teljesen laza lökött csaj vagyok, ezért érthetelen az egész.
Amúgy meg amelyikkel komoly kapcsolatot akarsz, azzal ne feküdj le rögtön, mert nem fog komolyan venni (persze vannak kivételek, de a legtöbb pasinak ez kizáró ok)
vagy azért,mert annyit érsz,vagy mert csak a hülye pasikkal akadsz össze.Keres a romantikusabb fajtát!
f/16
nem hiszem, hogy olyan nagyon buta lennék. tudom, semmit nem jelent, de egyetemre járok. csak az elmúlt időszakban 2 csoporttársam próbálkozott be, és mivel nincs senkim, gondoltam, hogy akkor menjünk el valahova. na és akkor jött az, hogy hát ő nem egészen úgy gondolta ezt...meg ugye minek kellenek a kötöttségek?
de a legrosszabb az volt, amikor talákozgattam egy sráccal, aztán már kezdett egy ilyen kapcsolatféleség kialakulni, és akkor mondta, hogy ő nem szeretne komoly kapcsolatot, csak "lazát". most azért, mert mikor megkérdezte, hogy milyen kapcsolatra gondolok, akkor azt mondtam, hogy "ahogy alakul"? na mind1.
és mit jelent az, hogy annyit érek? milyen csaj az, aki csak annyit ér?
halál komolyan érdekel, mert ez zavar engem, és ha tudnám, hogy ne viselkedjek, nem viselkednék úgy.
na kiváncsi leszek ki fogja ezt elolvasni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!