Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Volt valaki hasonló helyzetben?
20 éves vagyok ,egy 37 éves férfi tetszik.Én is tetszem neki.
Már hónapok óta ismerem , sokat beszélgettünk ,van sok közös témánk , külsőre is tetszik , jól érzem mag vele.
Voltak nézeteltéréseink de azokat megbeszéltük , hogy miket mondtunk a másiknak amit nem kellett volna.
Szeretnék esélyt adni neki és ő is nekem.
Biztos hogy nem csak arra hajt ,mert beszéltünk erről és azt mondja hogy nem akar semmit erőltetni.
Az zavar hogy a szüleim nem nagyon fogadják el
Mit tegyek?
Hónapok óta ismered... De már voltak problèmáitok...
Kicsi lány, tudom, nagyon szr ezt hallani, de a csávó dobni fog egy korban hozzávaló nőèrt, amint megtalálja!
Te egy játèk vagy, akivel múlatja az jdőt, hiába állìtja az ellenkezőjét!
Ha összeköltöznètek mindjárt kiderülne ki mit gondol komolyan, de amíg járogattok, addig ez komolytalan. Neked nincs egzisztenciád, neki van, neked nincs munkatapasztalatod, neki van, neked fingod sincs róla, hogyan kell egy háztartást hónapról hónapra fenntartani(rezsi, kaja, pia stb)
Ha meg nem a csávó dobja, akkor a csak fogja 5 év múlva, mert ő 25 évesen a toppon lesz, a pasi meg már nagyon nem.
Ép eszű férfi ezért nem gondol komoly kapcsolatra egy ilyen korú lánnyal, mert vagy családot akar, vagy csak szórakozni, de egyik esetben sem a kérdező a megoldás hosszú távon.
Bocs, én is 35 felett vagyok, és hiába vagyok fiatalos, sportos, pontosan tudom, hogy pár év múlva nagyon nem kellenék azoknak a fiatal csajoknak, akik most rám mozdulnak.
Itt válaszolok a privátra, ha nem gond.
Bocsi, de a kérdésből is kiderül, hogy éretlen vagy hozzá. Hogy hogy veszed észre, hogy megvezet?
Ha jól csinálja, sehogy, majd csak akkor, ha már koppantál. De főként szexuálisan szokták ilyenkor kihasználni a másikat. Aztán, ha lesz jobb, mész a levesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!