Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mi élvez inkább előnyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi élvez inkább előnyt számotokra, a férfias erős küllem, vagy pedig az okosabb, színesebb figura?

Figyelt kérdés

Agyizom vagy izomagy?:D

És tudom tudom, a kettő nem zárja ki egymást, lehet mindkettő valaki, de a fontossági sorrendre vagyok kíváncsi.:)

2017. júl. 23. 12:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Meg tudom érteni kedves férfi társam, aki kiakadt attól, hogy a nőknek fontosabb a külső, mint a belső. Ez tény és a kisebbség az, akinél nem így van.

Viszont ez ránk férfiakra is igaz. Mi sem fogunk egy okos, de semmi érzelmet kiváltó hölgyet választani, még akkor sem, ha tudjuk, hogy a szépség mulandó.

Szóval jobb lenne beismerni az igazat, mint álszent módon fröcsögni.

29 F

2017. júl. 23. 15:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, egyik sem előrébb való, és aki nem mozog semmit (nem kell versenysport szinten), az lusta. Könnyű arra fogni, hogy nincs időd meg energiád, kifogást könnyű találni, én is dolgozom teljes munkaidőben, másodállásom is van, de hetente 1x60 percet rászánok arra, hogy mozogjak, és tulajdonképpen napi több km-t lesétálok munkába menet és haza, az is mozgás. Akinek van esze, az azt is belátja, hogy könnyebb és olcsóbb megelőzni mozgáshiány miatt kialakuló betegségeket, és rászánja az időt a mozgásra. Nem kell Michelin baba izmokat növeszteni, de a mozgáshiány káros, és legalább egy alap szintű edzettség igenis jót tesz, és jobban érzed magad tőle, az agyat is felfrissíti. Kell a mozgás és kell az ész is, bennem is megvan mindkettő, miért vágynék kevesebbre? Egy férfi meg legyen férfias, ne nőies.

Egyébként önmagában az izomagy is unalmas, meg az okoskodó is.

2017. júl. 23. 15:51
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem írtam sehol, hogy én nem edzek. Napi szinten sportolok, és sokat olvasok, kb hetente 1 könyvet.(bár most pont szüneteltetve van egy kis ideje mindkettő, de hiányzik is) De amúgy egyetértek.

#11-es tévedsz. Nálam sokkal jobban számít az, hogy mennyire tudok azonosulni az emberkével. Valóban nagyon fontos az, hogy külsőre is megfeleljen, de nekem a második nélkül lehet akármilyen az első, nem fogom keresni nagyon a társaságát, ha nem jön be. Belőlem inkább a belsővel váltanak ki érzelmeket mint a külsővel. Tehát nálam mindkettő fontos, de előbbre van az, hogy milyen belül, ha párkapcsolatról van szó. Nálam azok a nők nem nyerőek akik úgy gondolják, hogy csak azért mert jól néznek ki már elegek, és csak is azzal csábítanak.

Egy kevésbé vonzó, de okos/sokszínű csajjal hamarabb el tudom képzelni magam, mint egy full bombázóval akinek a sminkasztal a mindene.

2017. júl. 23. 16:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Nyilván a jellem. Tök jó, ha jól néz ki, értelemszerűen pozitívum, ha tudok hozzá vonzódni, de előbb vagy utóbb úgyis megöregszik, változik a teste, ahogy nekem is. A végén úgyis mind ronda öregek leszünk. :D Akkor pedig már csak a belső marad, ami vonzó lehet.

Ráadásul ha csak simán valami szépet akarok nézegetni, akkor elmegyek egy kiállításra, vagy veszek egy szép kiegészítőt a lakásomba. Férfi arra kell, hogy a társam legyen.

2017. júl. 24. 12:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ én is hasonlóan gondolkodom.:)
2017. júl. 24. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!