Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fér bele nálatok egy kapcsolatba, hogy a párotok ellenkező nemű barátja van?
Értem itt ezalatt azt, hogy titkaik, mintha barátnők lennének, illetve mikor összevesznek valamin ugyanúgy sír, vagy rossz kedve van, mert elmondása szerint, ez nem hasonlítható máshoz, mert ez a fiú is egy darabja az élete részének, és ha ő bántja meg, vagy ő tesz olyat, olyan nagy dolog, mintha a barátnői között van zűr, vagy a párja között.
Belefér ez a nagyon közeli viszony? Nektek van ilyen közeli viszonyú barátotok, nem vagytok rá féltékenyek?
Köszi.
Bizonyos határig elviselhető.
Ha elméleti tökéletességet nézzük, két kapcsolat ugyanolyan erős. Max együtt töltött idő billenti meg emberileg egyensúlyt. Amíg mindenki tudja kezelni magát, nem lehet baj.
Mondhatni van ilyenem. Nem is egy. Egyik lánynak jó ideje van barátja, ő hiányosságok miatt féltékeny erre, de mit tudjuk, nem számít. Majd megtanulja, nincs mitől félnie.
Huh engem ezzel nem nyugtatna meg senki, hogy megtanulja, én őszintén szakítani is képes lennék, ha azt látom, hogy többet nyújt oda, mint felém. Valakinek úgy jó, valakinek máshogy, én nem ölném magam belül, csak azért mert páromnak akadnak olyan dolgai, amiket nem tudok hova tenni.
Ezer meg egy lány lenne, akiknek nincsenek ilyen közeli férfibarátai.
de mit tudjuk, nem számít. Majd megtanulja, nincs mitől félnie.'
Csak nehogy a lány pofára essen, és elhagyja emiatt.
Persze találhat utána olyat, aki ezt elfogadja, de aki ezzel nem tud megbirkozni, szerintem ne kínozza magát, csak azért mert mások azt mondják, hogy ez belefér. Náluk lehet, de nálam/vagy valaki másnál nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!