Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem a viselkedését?
Mostanában sajnos gyakori vendég vagyok a nőgyógyásznál. Nagyon régóta hozzá járok, mindig is közvetlen pasas volt. Viccelődik, ha rég találkoztunk átkarol, puszival üdvözöl.
Most vizsgálatok közben és után is többször előfordult, hogy "megnyugtatólag" a combomat vagy kezemet/karomat megérintette, megsimogatta. Amíg ez 1-2 évente 1x fordult elő, nem gondoltam semmi extrára, de most azért felmerült bennem, hogy vajon ez normális viselkedés-e az orvostól.
30 vagyok, férjem van. Ő 50 és nős.
A viselkedése korábban is ilyen volt, csak mivel kb évente találkoztunk 5 percre, így egyáltalán nem is gondolkodtam rajta. Most azonban úgy alakult, hogy heti szinten mennem kell, és azért így már feltűnő ez a "közvetlenkedés".
Tényleg nem zavar, így a bajom közepette még talán jól is esik a lelkemnek egy kis extra odafigyelés.
Figyelem a (re)akcióit.
Az utóbbi hetekben minden találkozásunk úgy alakult, hogy véletlenül se legyen bent asszisztens.
Ezen felül több nem történt, mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!