Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után hogy lehetne komolya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után hogy lehetne komolyan venni bármelyik gyakoris férfit, amelyiknek rossz véleménye van a nőkről?

Figyelt kérdés
Ez után nem tudom mennyire lehet komolyan venni az itt fröcskölődő férfiakat. Volt egy kérdésem, felmegyek este megnézni a kommenteket, erre az utolsó azt írja, hogy ő bemutatkozott nekem privátban mije van, millióplusszos fizu, nyaralók meg mit tudom én, és erre rögtön találkozni akartam vele, és berosál hogy mekkora egy senki vagyok, itt vadászok. Nem kaptam tőle privátot, értelemszerűen az egész egy nőgyűlöletszító komment. Utána már írhatom hogy á ilyen nem volt, a legtöbben úgyis a válaszolónak hisznek, aki előbb írt, mint a tagadó-mentegetőző másodiknak. Hisz mi oka lenne ilyet kitalálni? Ilyen hülye mentalitás után, mint amit ez a kommentelő tanusított a női viselkedéssel kapcsolatban, hogy befeketít, nem tudom, kit lehet itt komolyan venni, hogy amiket beszólnak a nőknek, nőkről, annak mennyi része igaz, megalapozott? Lehet a fele sem, csak úgy légbőlkapottan ócsárolgatják a nőket.
2017. júl. 18. 20:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
a nőkről vagy jót vagy semmit:D
2017. júl. 18. 22:18
 12/13 anonim ***** válasza:
37%
Hupasztmek.
2017. júl. 18. 22:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, Kérdező, hogy megdöbbentő, mennyien írják a nőkről egymástól függetlenül ugyanazokat a tapasztalatokat, mindezt úgy, hogy fogalmuk sincs arról, mit írt előtte a másik. Párszor majdnemhogy azon kaptam magam, hogy azt írom: "Basszus, én ismerem azt a csajt!". Egy bíróságon ennek már elég komoly bizonyító ereje van. Ráadásul a legtöbben korombeliek, tehát még csak azt se lehet mondani, hogy "untikázó" tinik műve az egész.

Biztos van 1-2 akik kamuznak, és csak passzióból szidják a nőket, de ők a kisebbség. Sajnos a többségről azt kellet megállapítanom, hogy van igazuk, nem is kevés.

A kettős mércézés, miszerint a nőkre tilos rosszat szólni, a férfiakra meg kvázi kötelező, már csak hab a tortán. De az gondolom teljesen rendben van...

2017. júl. 18. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!