Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a randin kifejtené, hogy véleménye szerint nem kellett volna a nőket beengedni az EU-ba, mert emiatt alakult ki a migráns probléma és rengeteg más gond is?
"Hallod, tök igazad van, elmegyek mosdóba"
Fizetnék és futás haza.
WTF. :D
Nagyon bolond a tag.
Egyáltalán nem kellett bejönnünk az EU-ba, mert addig is itt éltünk, amíg még nem tartoztunk a tagállamok közé. Ha meg kitoloncolna minket, akkor azzal ő járna rosszul (amennyiben nem meleg vagy biszexuális.)
Egyébként ha egy megkeseredett, magányos csóka mondja ezt, akit mindenki elutasít, akkor még meg is sajnálom. XD Na de hogy valaki eljöjjön randira, és ott nyomja le ezt a baromságot...Nem értem, miért.
21/L
Haha, én értem.
Ha csak férfiak alapítják az eut, elköltöznének egy f.s.a jólmenő kontinensre és kiépítenének egy stabil gazdaságot, a csávó szerint nem akarna mindenki bevándorolni, mert a migránsok nagyrésze férfi, aki a menő helyen akar családot alapítani gazdag nőkkel.
Szerinte, ha nincs nő, nincs migráns, mert önmagában az anyagi jólét nem elég vonzó, csak a nőkért jöhetnek ide.
Én megvárnám, amíg kifejti, hogy később lehessen rajta röhögni, majd lelépnénk a majd még beszélünk szöveggel.
Egyszer végighallgattam egy szellemlevételen átesett srác sztoriját, akit megtérítettek, mert az ok nélküli kiütései a szellemlevétel és ezoterikus energiaáramlás befolyásolása után kevésbé jöttek ki. A szakértő kezéből pedig érezte a forró, kitörő energiát és a megkönnyebbülést, mintha leszakadt volna róla valami nehéz.. a távozó szellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!