Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hátrány pasizásnál ha kiesett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátrány pasizásnál ha kiesett hátul 1 fogam 20 évesen?

Figyelt kérdés
2017. júl. 18. 09:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nálam hátrány lenne, de az átlag magyarok erre igénytelenek, szóval mindegy
2017. júl. 18. 11:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem kihúzták az egyik hátsó fogamat, de eddig ez nem igazán zavart senkit sem, ha nagyon zavar téged csináltasd meg, de egyébként szerintem nincs ezzel semmi gáz.
2017. júl. 18. 12:28
 13/17 anonim válasza:
0%

Hogy tud csak úgy magától kiesni egy fog?

Amúgy hogy a kérdésedre is válaszoljak, ha azt nézem hogy Nekem 40 évesen csupán egy hiányzik, akkor mi lesz Veled ennyi idősen...?

Több füled lesz mint fogad? Ha így haladsz?

2017. júl. 18. 13:23
 14/17 A kérdező kommentje:
Írtam már, hogy rosszúl lett betömve, elcseszte a doki
2017. júl. 18. 13:59
 15/17 anonim válasza:
Azt olvastam, és pont Nálam is hasonlóképpen ment tönkre az az egy fogam , de nem esett ki hanem az innyel egyszintbe került és a gyökerét kellett kiműteni pontosabban kihúzni, de magától ha kiesik egy fog az komoly inysorvadás jele!
2017. júl. 18. 15:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Tízenéves koromban nekem kihúzták az 5-ös fogamat mert letört belőle egy darab.. ahelyett, hogy megcsinálták volna.. Szt-kban nem szokás ám. Azóta magán orvoshoz járok és pótoltattam a hiányzó láncszemet. Egy darabig kényelmetlenül éreztem magam mert nevetésnél vagy egy nagyobb mosolynál látszott de akkor anyám döntött így.. Mióta magamat tartom el és keresem a pénzt szerencsére nincsenek ilyen béna döntések az életemben. Volt közben barátnőm, de őt nem igen zavarta mert szemet egyáltalán beszélgetés közben mert nem egy "front" fog volt. Mondjuk egy olyan engem is zavarna. De amiről más nem, az nem fáj, ugye? :D Mindenesetre engem nem zavarna.
2017. júl. 18. 17:09
 17/17 anonim ***** válasza:

..mert szemet egyáltalán nem szúrt**

Amiről más nem tud, az nem fáj, ugye? :D

2017. júl. 18. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!