Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó csaj létemre nincs senki!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó csaj létemre nincs senki! Segítetetek?

Figyelt kérdés

A pasik nagyrészének tetszem. Nem nagyképűség ez az igazság. A nagy gond az az, hogy csak neten tudok ismerkedni mert a munkám otthon végezhető. Barátnőkkel elmegyek valahova bulozni mindig engem szurnak ki. De így egészen egyszerűen lehetetlen pasizni 0-24be otthon vagyok. Ha kimegyel akkor is csak boltba persze ott is figyelnek de nem mernek leszólítani. Nagyon szeretnék komoly kapcsolatot de lehetetlennek érzem a helyzetembe. A tindert meg az ehhez hasonló hülyeségeket próbáltam de nem az én világom. Mit javasoltok? Volt valaki ilyen helyzetbe?

21/l

2017. júl. 17. 22:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"...már ott tartok lassan, hogy én megyek oda valakihez." - és ez miért baj? :) Menj!

Rengetegen vagyunk, akik a hátuk közepére sem kívánják a nonstop nyomuló pasikat, de nem véletlenül. Van kapcsolatunk, vagy nem akarunk kapcsolatot, stb... de te akarsz. Akkor tegyél érte! Tudom, kívülről könnyű "ugatni", de ha akarnék pasit, és nem jönnének, akkor bizony én mennék hozzájuk.

Hajrá! ;)

2017. júl. 17. 23:01
 12/15 anonim ***** válasza:

"csak neten tudok ismerkedni mert a munkám otthon végezhető"

Ennek semmi köze ahhoz, hogy tudsz e ismerkedni vagy sem. A legtöbb ember dolgozik, ergo munkaidő alatt maximum a munkahelyén tud ismerkedni. A legtöbb ember nem a munkahelyén jött össze a párjával. Ez alapján semmiféle hátrányban nem vagy, senkivel szemben sem.

"Barátnőkkel elmegyek valahova bulozni mindig engem szurnak ki. De így egészen egyszerűen lehetetlen pasizni 0-24be otthon vagyok."

Eldöntenéd, hogy mi a probléma? Ha téged szúrnak ki, akkor máris ott a lehetőség az ismerkedésre. Ha bulizni jársz, akkor mégis hogy lehetsz otthon 0-24-be?

"Nagyon szeretnék komoly kapcsolatot de lehetetlennek érzem a helyzetembe."

Nagyon remélem, hogy ez csak egy kamu kérdés. Ha nem, akkor elég rosszak komoly kapcsolatra az esélyeid, mert ilyen szintű panaszkodást és kifogáskeresést elég kevés férfi visel el.

2017. júl. 18. 00:46
 13/15 anonim ***** válasza:
81%
Tanuld meg a -ba,-be,-ban,-ben használatát. Sokat fog segíteni.
2017. júl. 18. 07:20
 14/15 anonim ***** válasza:

"Sokszor előfordul, hogy a "jó csajokhoz" nem mernek odamenni a nem jó pasik, mert félnek a visszautasítástól."

Amit, helyesen is tesznek, és jól is gondolják.

Őszintén! Mennyi a reális esélye annak, hogy egy nem jó pasi kelleni fog egy jó nőnek?

Én a jó csajokat mindig jó pasikkal látom, ami tök természetes.

2017. júl. 18. 09:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Tehát bármikor mész buliba téged mindig ellepnek az érdeklődő udvarlók (,mint szart a legyek körülzsongnak) és még sincs pasid...

Mi lehet a gond?

1. van egy kiszemelted, de ő nem keres

2. semmibe veszel mindenkit, aki nem a kiszemelted

3. webcamos csajt én is észrevettem múlt héten a boltban, megnéztem magamnak élőben is, de mint társ nem kellene

4. önértékelési zavarral küzdesz, esetleg valami fúra (de érdekes) van rajtad, és ezért bámulnak meg

5. a nem "IGAZI FÉRFI" közeledését észre sem veszed

Megkérdezhetem, hogy milyen szakmát űzöl 21L-ként otthonról a gép elől???

2017. júl. 18. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!