Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhatnám el úgy neki, hogy ne bántsam meg?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy a barátnőmnél aludtam, mert ahol ő lakik, oda mentünk bulizni. A buliban volt néhány velünk egykorú srác, és az egyik írt másnap myvipen, hogy bejövök neki (nevezzük XY-nak, amúgy 16 éves). Felvett msn-re, és azóta folyton azt mondogatja, hogy szeret (ez elég vicces, hisz csak 1x látott). Eleinte tetszett, hogy milyen aranyos, és úgy éreztem, hogy talán én is bele tudnék szeretni, de már látom, hogy nem. (Nem vagyok túl egy másik srácon.)
XY folyton hív, hogy menjek vele sétálni, bulizni, moziba, stb. Nagyon aranyos, szóval nem akarom megbántani. Viszont minél hamarabb el kell mondanom neki, hogy nem lehet köztünk semmi. Nem tudom, hogy tegyem, mert úgy tűnik, az önbizalma is elég kicsi, nem akarom tovább rombolni. De ha összejönnék vele, akkor én lennék boldogtalan.
Hogy mondjam el neki? Vagy mit tegyek? Személyesen, vagy msn-en? Msn-en nagyon személytelen lenne, de nem akarom azért elráncigálni vhova, hogy ezt elmondjam... Sajnos nem egy suliba járunk, így ott se tudom megbeszélni vele.
15L
márpedig muszály lesz neked elhívni valahova,azzal az indokkal,hogy beszélnetek kell...ha van egy kis esze,akkor már sejteni fogja.
mond el neki,hogy nem vagy túl még a múlton,és te nem akarod megbántani,de hát te így érzel és ez van.
nem lehet szépen elmagyarázni az ilyesmit
az a baj hogy nagyon lelkis vagy!! ne legyél ennyire
magadra gondolj és ne másra hogy mit érezhetne
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Na pont ezért félénkek a srácok, mert csak a visszautasítás van!
Magadnak sem adsz esélyt, hogy megismerd cseszed!
Moziba nem halnál bele, ha elmennél vele... szüljél sünt!
19:59
Jó ötlet. Ha alapból úgy hívom el, hogy "beszélnünk kell", akkor muszáj lesz valamit mondanom neki.
20:00
Lehet, de nem akarok olyan lenni, mint az, aki engem bántott meg. :S Úgy vélem, hogy inkább én járjak rosszabbul, hiszen ha az elején elutasítottam volna, nem is lenne semmi gond (csak persze bánnám, hogy meg se próbáltam).
20:02
Tehát hitegessem, hogy van esély? Végülis egyszer élünk... Biztos kiheverném.
20:03
Ez lenne a legegyenesebb. Túl sokféle válasz jött már...:'D
20:05
Köszi a választ! Ez a szüljél sünt pontosan mit jelent? Gondolom valami kedves dolog. :) Üzenem anyukádnak, hogy ő is szüljön sünt.:)
Ettől függetlenül lehet hogy iagazad van, meg mindenkinek, aki szerint jobban meg kellene ismernem. Csak félek, hogy végül még fájdalmasabb lenne neki és nekem is, ha nem szeretném meg. De talán "kiszeretne" belőlem...Hm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!