Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondhatnám el úgy neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondhatnám el úgy neki, hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy a barátnőmnél aludtam, mert ahol ő lakik, oda mentünk bulizni. A buliban volt néhány velünk egykorú srác, és az egyik írt másnap myvipen, hogy bejövök neki (nevezzük XY-nak, amúgy 16 éves). Felvett msn-re, és azóta folyton azt mondogatja, hogy szeret (ez elég vicces, hisz csak 1x látott). Eleinte tetszett, hogy milyen aranyos, és úgy éreztem, hogy talán én is bele tudnék szeretni, de már látom, hogy nem. (Nem vagyok túl egy másik srácon.)

XY folyton hív, hogy menjek vele sétálni, bulizni, moziba, stb. Nagyon aranyos, szóval nem akarom megbántani. Viszont minél hamarabb el kell mondanom neki, hogy nem lehet köztünk semmi. Nem tudom, hogy tegyem, mert úgy tűnik, az önbizalma is elég kicsi, nem akarom tovább rombolni. De ha összejönnék vele, akkor én lennék boldogtalan.

Hogy mondjam el neki? Vagy mit tegyek? Személyesen, vagy msn-en? Msn-en nagyon személytelen lenne, de nem akarom azért elráncigálni vhova, hogy ezt elmondjam... Sajnos nem egy suliba járunk, így ott se tudom megbeszélni vele.

15L

2010. máj. 21. 19:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb,és legrosszabb megoldás,ha letiltod.
2010. máj. 21. 19:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem akarom letiltani, tudom, mit érezne, mert én is pont ilyen helyzetben vagyok egy másik sráccal. Válaszokat szeretnék kapni, de nem jön össze. És ez így nagyon rossz. :S
2010. máj. 21. 19:57
 3/11 anonim ***** válasza:

márpedig muszály lesz neked elhívni valahova,azzal az indokkal,hogy beszélnetek kell...ha van egy kis esze,akkor már sejteni fogja.

mond el neki,hogy nem vagy túl még a múlton,és te nem akarod megbántani,de hát te így érzel és ez van.

nem lehet szépen elmagyarázni az ilyesmit

2010. máj. 21. 19:59
 4/11 anonim válasza:

az a baj hogy nagyon lelkis vagy!! ne legyél ennyire

magadra gondolj és ne másra hogy mit érezhetne

2010. máj. 21. 20:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Menj el vele randizni. Ne csak egyszer, többször is. Próbáld ki magad mellette. És akkor majd meglátod, hogy eltudod-e képzelni magad mellette. De az, hogy egy másik srác miatt most egy évig nem lesz senkid, ez hülyeség :)
2010. máj. 21. 20:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Figyelj, msn-n vezesd rá. És azt írd le nyugodtan neki, amit nekünk is leírtál ide, tehát: "nem akarlak megbántani, de én még nem érzem magam alkalmasnak egy új kapcsolathoz, szóval nem szeretnék veled egyelőre közelebbi kapcsolatba kerülni".
2010. máj. 21. 20:03
 7/11 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Na pont ezért félénkek a srácok, mert csak a visszautasítás van!

Magadnak sem adsz esélyt, hogy megismerd cseszed!

Moziba nem halnál bele, ha elmennél vele... szüljél sünt!

2010. máj. 21. 20:05
 8/11 A kérdező kommentje:

19:59

Jó ötlet. Ha alapból úgy hívom el, hogy "beszélnünk kell", akkor muszáj lesz valamit mondanom neki.

20:00

Lehet, de nem akarok olyan lenni, mint az, aki engem bántott meg. :S Úgy vélem, hogy inkább én járjak rosszabbul, hiszen ha az elején elutasítottam volna, nem is lenne semmi gond (csak persze bánnám, hogy meg se próbáltam).

20:02

Tehát hitegessem, hogy van esély? Végülis egyszer élünk... Biztos kiheverném.

20:03

Ez lenne a legegyenesebb. Túl sokféle válasz jött már...:'D

2010. máj. 21. 20:10
 9/11 A kérdező kommentje:

20:05

Köszi a választ! Ez a szüljél sünt pontosan mit jelent? Gondolom valami kedves dolog. :) Üzenem anyukádnak, hogy ő is szüljön sünt.:)

Ettől függetlenül lehet hogy iagazad van, meg mindenkinek, aki szerint jobban meg kellene ismernem. Csak félek, hogy végül még fájdalmasabb lenne neki és nekem is, ha nem szeretném meg. De talán "kiszeretne" belőlem...Hm.

2010. máj. 21. 20:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! Hát mivel 15 éves vagy, nagyon fiatal előtted az egész élet és a fiú előtt is valljuk be ilyen korban szinte az összes kapcsolatnak vége lesz egyszer. és ezzel mindenki tisztában van. ha jól érzed magad vele csak nem akarod megbántani, szerintem az a legtisztább hogy elhívod valahova vagy igent mondasz mikor hív. és mondd el neki h még nem vagy túl egy fiún, de jól érzed magad vele. és ha mind a ketten akarjátok találkozgattok hátha valami kialakul de mégis tudatosodik a fiúban hogy egyenlőre ne várjon tőled semmit.
2010. máj. 21. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!