Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az már Sugar Daddy-nak számít ha a pasi nem sokkal idősebb (mondjuk 5 évvel), de a csaj ingyen lakik a pasi lakásában?
Figyelt kérdés
Mármint a pasi is örökölte a lakást vagy házat vagy vették neki a szülei, de lényeg, hogy az övé és a csaj benne lakik és így ki van szolgáltatva neki, tehát ha más pasira ránézne vagy megcsalná akkor mehetne az utcára.
Ez szerintetek már egy Sugar Daddy kapcsolat?
2017. júl. 16. 13:49
11/13 anonim válasza:
Az összes paromnál masszívan jobban kerestem. Tuti sugardaddy vagyok, mert volt olyan, hogy én fizettem sz összes fagyizást.
Akkor ez most menő? Eddig azt hittem, hogy csak nagyvonalú vagyok, de az nem tűnt túl trendinek 😀😀😀😀
12/13 mikeXxX válasza:
Ez a hét legkeményebb kérdése :D ezért rá is kontráznék mégis hány évesen tetted ezt fel :D ? 38f
13/13 anonim válasza:
Ha párkapcsolatban vannak, és nem volt szó kitartásról, nem Sugar Daddy kapcsolat (még ha ki is dobná... könyörgöm, a párommal az én lakásomban lakunk, és bizonyisten kidobnám, ha megcsalna, de ettől még nem tartom el 100%-ban és nem vagyok Sugar Mommy). Ellenkező esetben az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!