Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nagyon makacs ez ügyben mit csináljak?
Két éve vagyok együtt a párommal.Mindketten komoly kapcsolatot akarunk és ahogy beszélgettem vele elmondta hogy csak akkor vesz el ha minimum 4 gyerek lesz.Ezt gondoljam át és ha igen akkor megkéri a kezem.Szerintetek is sok a 4 gyerek?
Anyagi gondokkal sehogysem küzdenénk mert a párom családja tehetős de szerintem akkor is sok.
Én szakítanék.
Mi az hogy feltételhez köti a házasságot?
Meg 4 gyerek? Ember, fel is kell ám őket nevelni, foglalkozni és törődeni kell velük nemcsak megcsinálni.
H..lye ez az ember, de te választottad.
Beteg àllat a barátod. Még jó,hogy van rajtam pelus az ilyen "férfiaktól" kiráz a hideg.
19/L
A párod nem csak bunkó, önző, erőszakos, hanem még hülye is.
Mégis hogy tudnád te azt garantálni, hogy négy lesz? Mások egyért, kettőért is évekig szenvednek. És ha a harmadik után történik valami, és nem lehet több? Akkor elhagy, és másnál próbálkozik néggyel?
Ott hagynám az ilyen pasit, véletlen se mennék hozzá.
Na tudod mikor...
Azért a gyerekszülés nem annyi, hogy lemész a sarki közértbe és veszel egyet.
9 hónapig kell hordanod, fájdalmal, rosszullétek mellet, megszülnöd, miközben a testednek sem tesz túl jót, majd jódarabig nem aludni, fáradtnak lenni, stb,mert gondolom ő nem foglalkozna sokat vele. Egy ürítés és kész.
Mi vagy te? Tenyészkanca, aki szótlanul megfial neki? Mert az ő szemében az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!