Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez fiú-lány barátság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez fiú-lány barátság?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok. Van egy srác,aki ugyanennyi idős,néhány éve fb-n írt rám ismeretlenül,akkor még nem voltam benne a találkozóban,most viszont idén már 3x találkoztunk.

Amikor írogatott ,kérdezte hogy vagyok,én meséltem neki az akkori élethelyzetemről,úgy elbeszélgettünk.Amikor 2 hónapja szakítottam a volt barátommal,úgy éreztem,jó volna 2.alkalommal is találkoznom ezzel az illetővel,beszélgetni vele,mert én úgy éreztem,hogy csak barátként tekint rám,és tényleg érdekli hogy vagyok.

Ő egyből igent mondott a 2.találkozóra,és nagyon hálás is voltam neki,hogy meghallgatott. Hozzátette,hogy neki nem ez az első alkalom,több lány sztoriját is végighallgatta már. Ezután újra keresett ,hogy hiányzik neki a jelenlétem ..amit én nem értettem,hiszen csak egy csalódott lány voltam a szemében,aki nem lehet valami jó társaság . Írtam neki,hogy én is bennevagyok egy következő találkozóban,majd látjuk,hogy mikor. Teltek a hetek,megint írt,hogy mikor találkozunk . Legtöbbször ő keresett,de nem rendszerességgel,csak mikor kedve támadt,ezért is gondolom,hogy annyira nem jelenthetek neki sokat.

3.alkalommal is találkoztunk most,és megdicsért ,hogy jól nézek ki,most kivételesen nem írásban,hanem élőben ott. Sétálgattunk,nem ültünk be sehova ,jót beszélgettünk,de igazából ő kérdezgetett,és alig mesélt magáról,amit nem értek. Én is kérdezgettem,de így utólag már nem értem,miért nem mesélt többet a mindennapjairól.

Szóóval,azt nem értem az egészben,hogy ez most mi is. Mikor elköszöntünk,hirtelen kellett ,az idő miatt, láttam a szemében a csalódottságot. Talán egy ölelés nekem jól esett volna,de én egyébként sem vagyok az a kezdeményezős típus. Meg nem is értem ezt az egészet, 2 hónapja ebbe még bele sem gondoltam,hogy lehet több,inkább most foglalkoztat ,hogy ő mit gondolhat erről.

Arról mesélt,hogy az exe ostromolja,és hogy több lánnyal is jóban van...én azt látom rajta,hogy az önbizalma nincs az egekben. Olyat is írt,hogy meg akart engem ölelni,de nem mert .

Szerintetek,ez lehet részéről csak fiú-lány barátság ?

Igazából én annak is örülök,mert egy jólelkű srácnak tartom, viszont furán érzem magam,ha megdicsér ,illetve azt gondolom,ha szeretné mondjuk felkelteni az érdeklődésem,akkor mondjuk 3.alkalommal elhívott volna valahová,azon kívül,hogy sétálgatunk,

Mi erről a véleményetek :) ?

2017. júl. 12. 18:27
 1/3 A kérdező kommentje:

Helyesbítenék:

az ,hogy ha szeretné felkelteni az érdeklődésem,nem arra van szükség,hogy vigyen el helyekre,félreértés ne essék. Úgy értettem ezt,hogy eddig mind3 alkalommal sétálgattunk,tehát semmi közös program nem volt , ami azt gondolom jó tud lenni ismerkedéshez egy 1-2 találkozó után már.

2017. júl. 12. 18:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Igazából csak ő tudhatja miért csinálja ezeket. De az is lehet az ok, hogy még nem igazán tudja mit szeretne. Én is voltam így már, hogy nem tudtam igazán eldönteni mit akarok a lánytól úgy a 7-8-ik találkozó után voltam biztos benne, hogy többet szeretnék mint barátság. Addig amíg nem tudtam addig nem hívtam olyan programra ami randinak tűnhetne.
2017. júl. 12. 21:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen,ebben van valami. Köszi a választ! :)
2017. júl. 12. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!