Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehetseges? Hogy lehet megallitani ezt?
Figyelt kérdés
Szoval nagyon sokat zabalok,,a baratommal eleg rosz lett a kapcsolatunk az utobbi idoben,es o haza ment egy hetre(mert egyutt lakunk) es addig nem ettem semmit nem jott hogy egyek,es viszajott es volt megint egy csipos beszolasa(hogy na nem zabaltad ki megint a hutot,csoda) es megint falas rohamom lett :( es egy csomot kezdtem enni-ugy erzem mar nem tekint nokent ram es ez zavar,lehetseges hogy ez kiatt zabalok annyit?mar egy eve,amiota kezdtek kialakulni a konfliktusok,akkor kezdett ez az eveszavar is kialakulni es felszedtem 20 kilot es azota csak eszek es eszek...mert a parom nem hajlando megbeszelni semmit de csiposmegjegyzeseket tenni(röfi,hajaska) meg ilyeneket igen...hogy tudnam tultenni magam ezen?fogyni akarok de igy nem megy2017. júl. 9. 19:47
11/11 anonim válasza:
Mondjuk ha nem mást okolnál? Nem kell zabálni és akkor nem fogsz elhizni. Egy akaratgyenge emberrel senki sem kezd szivesen, elárulom.
Hagyd ott ha ennyire szar, de ne sajnáltasd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!