Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire lehet működőképes egy nyitott kapcsolat?
100%osan. Bár hogy erre készen állj, nagyon magas fejlettségi szintnek kell lenni. Kezdjük ott, emberek több mint 99.999%a nem képes 100%os kapcsolat kialakítani.
Amiket leírsz, 100%osan reális, csak megfelelő látásmóddal kell rendelkezni.
Én is szeretem ilyeneket. Ha tudom, valamily okkomplexum miatt nem akarunk együtt lenni valakivel, viszont másikat szeretni, társaságát élvezni, és akár szexelni jól tudunk, miért ne tennénk azt.
Szívesen megismernélek. Ha ezek alapján te engem nem, is érdemes rám írj, mert tudok segíteni "lelki" állapotodban.
Akárhogy is, minden jót néked!
21F
Én is éreztem már hasonlóan. Ugyanúgy éreztem, mint te, biztos voltam benne, hogy nem szeretnék együtt lenni senkivel, és nem is akarnék. Aztán bele is mentem egy ilyen helyzetbe. Nem bántam meg, de egyszerre volt őrjítően jó és pokolian rossz, mert elkezdtem többet érezni iránta. Pont mivel eléggé nehéz időszak volt lelkileg, ezért nem tudtam magam tartani a dolgokhoz, hiába tudtam az eszemmel, hogy nem vagyok alkalmas olyan állapotban egy kapcsolatra.
Szerintem dobozold el egy időre ezeket az igényeket, és dolgozz magadon, hogy jobban legyél és tudj újra bízni az emberekben, magadban is.
Amúgy egyáltalán nem rossz dolog a nyitott kapcsolat, működhet, de nem való mindenkinek, és ha tényleg nehéz időszakod van lelkileg, nagy valószínűséggel még nehezebb lesz egy ilyen után, mert ha megismersz valaki olyan személyt, csak még erősebben fogsz kötődni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!