Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Miért van az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért van az hogy 18év felett már egy lány sem bukik a vékony fiúkra? Még a kövérek is előnyben vannak. Ilyen gáz ha valaki önhibáján kívül egy kicsit vékonyabb az átlagnál?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 22:41
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

21:19 Lehúzhatja a wc-n?:D Azt amelyik meg tud verekedni, jó összeb@ssza a csaj fejét, hogy járjon vele.:D

Mi az, hogy önhibáján kívül vékonyabb az átlagnál? Én 193 cm, és 55 kg voltam 3 éve, azóta 85 vagyok, mert tettem érte, és nem mondanám, hogy hátrányomra származik, mivel egy olyan lánnyal sem találkoztam akinek jobban tetszettem volna 55 kilósan.:D

2010. máj. 22. 21:25
 22/33 anonim válasza:

mert a 18 év alattiak még nem ettek elég mézet és emiatt vékonyak de 18 fölött már sokkal jobban szertik a csajok a kicsit duci édes-mézes pasikat

röviden ennyi :p de a méz segít abban hogy megértsd

2010. máj. 22. 21:33
 23/33 anonim ***** válasza:

Ennyi lánynak tetszenek a vékony pasik?:D

180 centihez 55 kiló szerintetek jónak számít?:D

2010. máj. 22. 21:54
 24/33 A kérdező kommentje:
édes mézes persze...aki vékony az meg csak egy sz.r gebe lehet legyél boldog akkor vmi dagadt faszival te dolgod egyébként a stílus nem testalkat kérdése szerintem
2010. máj. 22. 21:56
 25/33 anonim ***** válasza:

Igazából szerintem van az állításodban valami... én régebben a vékonyabb fiúkért voltam oda, én is elég vékony vagyok, most pedig egy kicsit mackósabb srác tetszik és átlagban is azt hiszem jobban tetszenek azok, akik átlagos vagy kicsit kövérebb alkatúak. Olyan jó az erős karjai közt lenni. :P

Igazából meg előbb-utóbb a többség úgyis meghízik, tök mind1, mikor. :D

19/L

2010. máj. 22. 22:04
 26/33 A kérdező kommentje:
én 170cm-hez vagyok 60 kg az még elmegy???
2010. máj. 22. 22:29
 27/33 anonim ***** válasza:
sztem az r.hadt vékony...én 175-höz vagyok 71 kg és még én is vékonynak számítok (fiú vagyok én is)
2010. máj. 22. 22:36
 28/33 anonim ***** válasza:
akkor szedj fel vagy 5kilót, és kezdj el gyúrni. mert a mai lányokon van egy kis fognivaló, amit kompenzálnia kell a pasinak. én sem kezdenék egy vékonyka fiúval, mert az nem férfias. lehet h ilyen alkat vagy, de minél előbb kezdj magaddal valamit. tarts hízókúrát, aztán azt váltsd be izomra!
2010. máj. 22. 22:37
 29/33 anonim ***** válasza:

"tarts hízókúrát, aztán azt váltsd be izomra!"

nehogy ezt csináld! ez marhaság! ha nagyobb akarsz lenni akkor kezdj el gyúrni, de az nem úgy megy, hogy "előbb hízzál hozzá"....nem is tudom hogy jut néhány ember eszébe ilyen

2010. máj. 22. 22:39
 30/33 anonim ***** válasza:
A kedvesem 174 cm és 58 kg. Mindig biztonságban éreztem magam mellette, sajnos kerültünk már olyan helyzetbe, hogy bizonyítania is kellett. Sikerült neki :)
2010. máj. 22. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!