Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiuk! Kepesek lennetek a meleg baratotoknak elturni hogy arcon, meg szajon pusziljon titeket? Cserebe megpenzbelileg tamogatna ha ra lennetek szorulva. Szoval kepesek lennetek ezt elturni?
Pénzért nem! De ha tényleg a barátom(mármint normális barát)
akkor csókoljon arcon oszt örüljön neki. Semmivel sem rosszabb mint amikor a heteró(?) faszik arcon csókolják egymást.
Engem egyszer csokolt szajon egy srac. Azonnal lehanytam. Irto kellemtlen erzes volt. En is inkabb ehen doglenek, mintsem, hogy penzt fogadjak el.
29/F
Nem. Akkor már inkább elmegyek betörni.
Elég szánalmas, hogy a köcsögségedet rá akarod erőltetni egy normális emberre. Keress a magad fajták között!
hálisten, h mindenki azonos véleményen van, én mondjuk sajnálom öket, de akkor is... ebben a mai világban már azt hinné az ember, h csak b*zik vannak, de ezek szerint nem :))
neked meg kérdező, üzenem, h egy másik homo-val csináld, de normálisat ne fertőzz meg! még csak az hiányzik, h mégjobban terjesszétek az AIDS-et...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!