Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Senkit sem merek felhívni az otthonomba. Van megoldás
erre?!
Ismerkedj másokkal,ha meg vagy valakivel olyan ciszonyban,szerintem nyugodtan hívd át. A lakásod miatt,nem fog eltávolodni tőled.
2010. máj. 20. 16:01
2010. máj. 20. 16:02
Elfogadni és tanulni, hogy ha ilyen luxusra vágysz azt megengedhesd magadnak. Nézd, attól, hogy ők luxusban élnek, nem néznek le téged, mivel a barátaid. Nem fognak kiröhögni,sem kibeszélni. Hívd fel őket egyszer, meglátod semmi baj sem lesz :)
2010. máj. 20. 16:02
A normális emberek azért jönnének át, mert bírnak téged, engem nem zavarna, hogy milyen a barátnőm lakása.
2010. máj. 20. 16:04
Biztos, hogy a "pénz hiánya" az, ami a legjobban problémát okoz? Nem lehet, hogy valami más van a háttérben? Miért gondolod azt, hogy egy "milliomosnak" csak "milliomos" barátai lehetnek? Nem lehet, hogy ezzel rengeteg lehetőséget elzársz magad elől?
2010. máj. 20. 16:06
Ha valaki a lakásotok miatt itélne el, és távolodna el tőled, azt ne is sajnáld mert az meg sem érdemel téged. Ezen ne parázz. Mi sem élünk luxusban, mégis bármelyik barátomat szivesen elhivom.
2010. máj. 20. 16:07
nekem még soha de doha nem jutott eszembe,hogy de gá beülni egy régi kocsiba...mert nem érdekel.. nem ez motivál...
nyugodtan hívd át a barátaidat,ha pedig nagyon zavar a lakás,akkor esetleg a kertben rendezz csajbulit!
2010. máj. 20. 16:11
Én is ilyen helyzetben voltam gyerekkoromban. Nálunk amelett, hogy nem volt nagy gazdagság, bizony a rend terén is hiányosságok voltak. Semminek sem volt meg a maga helye. Egyszerűen nem hívtam a barátaimat hozzánk. Nem is volt valami jó érzés. Persze barátaim voltak.
Veszekedtem a családommal, hogy tartsanak rendet, amit tudtam, fiúként, igyekeztem rendbe tenni.
Most már saját albérletben lakom és sok mindenki jár nálam. Itt már nincs mit szégyenleni.
Ha nálad csak az a gond, hogy nincs egetverően sok pénzetek, de rend van és nincsenek ruhák szana-szét, meg a takarítás hiánya, akkor akikben megbízol, nyugodtan hívd el. Tégy próbát elősször csak egy igazi barátoddal. Ha ez bevállik, akkor lehet többet is hívni.
Sok szerencsét hozzá!
2010. máj. 20. 16:12
nekünk 3 LCD tv van és 4 autónk, ebből egy szolgálati, barátnőmék sokkal szegényebbek de engem ez egyáltalán nem zavar, sőt még segíteni is szoktam őket amiben csak tudok
2010. máj. 20. 16:13
én lexarom, nekem sincsenek jó cucaim, 7 éves gép, még régebbi TV... szal engem nem érdekel, én már sokmindenkit felhívtam magamhoz.
2010. máj. 20. 16:13
Kapcsolódó kérdések: