Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te összejönnél 1-2 gyerekes fiatal (20-25) éves csajjal? És vállalnád a pótapa szerepet?
Sok ismerősöm van, haverok, haverok haverjai, régi osztálytársak, ált. iskolai barátok stb.
Megfigyeltem, hogy egyre többen közölük fiatal anyát választanak párjuknak, és a gyereküket sajátjuknak tekintik.
A kérdés azért fogant meg bennem, mert éppen lapozgattam fészbúkot, és láttam a képeket amiket tolnak fel ezerrel az emberek.
"drágaságaimmal" "szerelmeim" és hasonló szösszenetek olvashatóak a képek alatt, amit javarészt az említett 30 körüli férfiak töltenek fel, az újdonsült pótapa szerepben, ahol a gyereket olyan közegben tüntetik fel mintha a sajátjuk lenne.
Puszilgatják, ölelik, kézen fogva kísérgetik, tipikus idilli képet próbálnak közvetíteni a külvilágnak, hogy ők mekkora apukák lettek.
Te felvállalnád így másnak a gyerekét pár hónap járás után?
100%, hogy nem nevelném fel más gyerekét. Biztos nagyon éretlen a gondolkodásmódom, de nem tartanám helyesnek finanszírozni más elrontott b*szását és akkor minden nap "életem nője" mellett erre emlékeztetne a gyerek. Na és ha utána saját gyerekünk születne? Akkor elmeséled majd neki, hogy hááááát amúgy anyukádat korábban egy másik bácsi kefélte és a "testvéred" meg tőle van. "Igen? na és ki az a másik bácsi?" stb stb... Nagyon gáááz.
Persze most jöhetsz a Hollywood-i filmekkel + a nagylelkű "majd én felnevelem mindenki gyerekét" szerepekkel. Egy film kedvéért el lehet vállalni ilyen szerepet, de ott a producer fizet mindenért és az CSAK egy szerep, nem pedig a valóság egy életre szólóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!