Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy egy ferfi nagyon csajozós volt fiatal
korában, de megkomolyodik és családot alapít? (És
persze egy életen át tartó kapcsolat legyen belőle,
anélkül hogy félre lépne)
Azért mert megcsalod nem feltétlen kell elválnod...azért ez a 21.szazad tart ott a világ h sok mindent meglehet beszélni
2017. jún. 28. 08:09
2 féle félre lépés van. 1 aki csajozik mindig, kell neki a préda. 2.aki otthon nem kapja meg azt, amit szeretne. Ő melyik?
2017. jún. 30. 05:14
Hát peeersze lehetséges, úgy ahogy az előző x lány hitte :D
(Általános dolog, hogy amikor egy nő rágerjed egy "alfahímre", akkor azt hiszi, hogy na ő majd megváltoztatja... aztán mikor párszor dobják az "alfahímek", jön a "minden pasi disznó, és csak dugni akar" szöveg.
2017. jún. 30. 09:54
14/23 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem hogy az x lány azt hitte mind h majd miatta megváltozik, mert tudatta hogy neki nem kell komoly kapcsolat, de egyszercsak jött a fordulat, hogy jó lenne megállapodni. És valahol a kettő közt. Kell is a préda, de valószínüleg csak mert nem találta mégeg azt akitől mindent megkapna amire igénye van.
Nem ,nem lehetséges. Ne álmodozz, ébredj fel. Nem létezik olyan férfi, aki nem csalja meg a párját. Hiába írja a sok hiszékeny nő is. Csak könnyebb a tudat, soha de soha a büsöd életbe nem találsz olyan férfit aki hűséges!!! Ez a valóság!
2017. aug. 8. 13:33
Három éve vagyok együtt a barátnőmmel. Most költözünk össze. Soha nem csaltam meg. Pedig elég sűrűn kapom a jeleket lányoktól. Dicséretek, szemezesek, a boltban háromszor elmegy a csaj mellettem és mosolyog rám meg segítséget kér valami abszolút buta indokkal, részeg lanycsapat is jött oda hozzam a buszon, mert bejottem nekik és nem bírták ki, hogy ne jöjjenek oda, az edzoteremben a barátnőm előtt volt lány aki jeleket küldött vagy amikor kiment, a csaj odajott addig stb...Persze,egmezem őket, dumálunk, szemmel le is vetkoztetem, de semmi olyat nem tudnak, amit az én barátnőm ne tudna. 26/F
Nem ugy neveltek, hogy félrelépjek és a paromtol megkapok mindent, amire szükségem van.
2017. aug. 8. 14:29
Hát 16osvte se vagy különb, úgyis megfogod csalni. Már most más nőket vetkőztetsz a szemeddel. Nem vagy te egy kicsit pofátlan. Pfú
2017. aug. 8. 14:53
Lehet 21 évesként még rohadt fiatal vagyok, de mikor összejöttem jelenlegi barátnőmmel, akivel lassan együtt vagyok 1 éve, nála jutottam arra a pontra hogy szeretnék nála maradni, ő számomra az igazi. Előtte több kapcsolatban, kapcsolatféleségben voltam, kavartam, de sose éreztem azt amit jelenlegi páromnál, hogy csak ő kell nekem, és sose tudnám se elhagyni se megcsalni. Tehát ha úgy nézzük én megkomolyodtam. Vele szeretném már az életem eltölteni.
2017. aug. 8. 17:12
19/23 A kérdező kommentje:
#18 És úgy érzed 10-20 év múlva is csak ő fog kelleni? Egy év még nem sok idő, a szerelem majd elmúlik, és akkor derül ki hogy akkor is képes leszel-e kitartani mellette, vagy megadod magad az ösztönöknek
Igen úgy érzem hogy 10-20 év múlva is kelleni fog, mert mint mondtam nála letudnék ragadni, és nem azért mert először csapna meg a szerelem szele, hanem azért mert iránta olyan érzések jöttek elő mint a feltétlen ragaszkodás, és a nála maradás, később pedig család alapítás. Eszem ágába se lenne hogy megcsaljam, mert hogy majd az ösztönök majd győznek felettem. Gondolkodó ember vagyok, nem egy ösztönlény.
2017. aug. 8. 17:55
Kapcsolódó kérdések: