Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a barátom "viselkedése"?
Ősszel kezdtem el sportolni, de csak úgy találtam jó helyet, hogy Budapestre kell feljárni. Nos, én 120 km-re lakok a fővárostól, vagyis másfél órát vonatozok hétvégén az edzések miatt. Ott ismertem meg a jelenlegi barátomat (aki az első barátom is egyben), akivel március-április környékén jöttünk össze. Az lenne a probléma, hogy ő nem hajlandó vidékre lejönni, mert lusta két órát utazni (a másfél óra vonathoz még hozzáadódik az a félóra, amíg én elsétálok az állomásig). Anyával már beszéltünk erről, hogy ha úgy vesszük, én szívesebben megyek fel hozzá, mert szerintem több mindent lehet csinálni a fővárosban, mint vidéken, viszont jó lenne ha legalább a szándék meglenne benne, hogy legalább annyira lejön, hogy bemutatkozzon - ugyanis én már be lettem mutatva anyukának, apukának, az egyik nővérének is. Mivel hétköznap nem tudok feljárni a suli miatt, ezért csak hétvégén találkozunk. Azt is mondta, hogy ha nekem esetleg nem lenne pénzem felmenni, akkor szóljak és kifizeti a jegyem. Még mielőtt összejöttünk, mesélte, hogy az előző barátnője 3 órára lakott tőle egy faluban, és a 9 hónap alatt amíg együtt voltak, mindig a csaj jött fel. A nyáron már nem találkozunk, mert augusztus végéig külföldön dolgozik az apjánál. Eddig nem beszéltünk erről, viszont többször is elmondta mielőtt hivatalosan összejöttünk, szerintem rejtett célzásként, hogy nem utazgat órákat mert fárasztó, stb. Ezt leszámítva nincs semmi baj a kapcsolatban. Nagyon tisztelettudó, ha ott vagyok náluk akkor tesz róla, hogy otthon érezzem magam, ha elmegyünk valamerre, mindig jól érezzük magunkat. Ti meddig tudnátok ilyen kapcsolatban lenni? Nem szeretném, hogy vége legyen, de ha tartja magát ahhoz, hogy nem jön le egyszer sem, akkor nem tudom merre tovább...
18/L
A hétköznapok nagy részét a kondiban tölti. Bár természetesen ott is összeszedhet akárkit, ha arról van szó.. Egyébként eszembe jutott már. Április óta nem történt meg és mi van ha titokban máshoz ment... Azt tudom hogy egyszer a volt barátnőjétől kért tanácsot velem kapcsolatban, ugyanez a téma, neki is elmondta hogy messze lakok és vidéken nem lehet semmit csinálni (megmutatta a beszélgetést de akkor még nem tudtam hogy együtt voltak), és pár nappal később írta hogy a csaj furán viselkedik meg irkál neki, hogy úgy sincs olyan hülye hogy újra össze jöjjön vele, stb. Akkor nem értettem, hogy ha tanácsot kér, miért nem a nővérétől (kettő is van) vagy az anyjától...
Ha csak lefektetni akarna, akkor miért mutatott volna be a szüleinek? Ez az amit nem értek :(
Eredetileg nem tudta, hogy szűz vagyok, meg is volt lepődve, hogy ennyi idősen még az vagyok. Hát nem tudom, most annyira vegyes érzések kavarognak bennem... Eredetileg csak ez a lustasága zavart, de lehet ti sem mondotok hülyeséget... Basszus :'D
Azon a sírós estén történt az is, hogy éjszaka arra ébredtem, hogy a nadrágomban matat.. Nem volt semmi, abbahagyta amikor egy picit mocorogtam. Annyira nem foglalkoztam ezzel a dologgal, csak most.. Előtte sírtam el neki hogy nekem a szex mennyire ijesztő, félek a teherbeeséstől, éjszaka pedig erre ébredek.
Fogok vele beszélni, egy-két dolog most előkerült a fejemben, amit szeretnék tőle megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!